Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laski czy odpowiada wam penis waszego faceta

Polecane posty

Gość gość

czy chciałybyście większego moze

Gość gość
ja mailam 7 facetow i mieli male sprzety,dopiero ten z ktorym jestem teraz spelnia moje wymagania. Wiekszosc moich znajomych narzeka na penisy swoich facetow

Gość gość
rozumiem a ten który teraz cie zadowala to jakie ma wymiary

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów

Gość gość
rozumiem a ten który teraz cie zadowala to jakie ma wymiary

Gość gość
18 cm, ale mogby byc wiekszy, Oczekiwania spelnia ale szalu nie ma zebym zapomniala o calym swiecie i odleciala

Gość gość
Jakby wam nie odpowiadał to autor postu chętnie was przeruha, tak widzę ten temat

Gość gość
to ja mam tez tych wymiarów co twój ale mega gruby- 17.3obwodu zadowolił by cie czy potrzebowałaś bys 20+

Gość gość
jak masz 20+ a nie jestes swietnie zbudowany, jednym slowem nie jestes ciach i ninic do ciebie nie czuje to nie masz szans

Gość gość
rozumiem, akurat na szczesci jestem dobrze zbudowany moja pasja jest siłownia(kulturystyka), na która zaraz się wybieram. czyli jest tak jak myślałem- fajny facet to zbudowany z niemałym sprzętem i poczuciem humoru

Gość gość
a wolisz bardziej grubego czy długiego

Gość gość
mialam na mysli fajnie zbudowany to nie miesniak z silowni tylko proporcjonanie zbudowany tak jak np pilkarze sa zbudowni a nie miski z silowni

Piłkarze też bywają na siłowni a nie każdy "mięśniak" z siłowni wygląda od razu jak goryl

Gość gość
13,5 cm to średni rozmiar według statystyki europejskiej. 18 cm ma mało który. Za dużo p****li. W dodatku dodają sobie cm.

Gość gość
ja nie jestem kark czy misiek z siłowni, mam sylwetke atletyczna zyła i fajnie wyrzeźbione miesnie, tez nie lubie mięśniaków-typowych karków. ja cwicze z pasji. 180 i 80kgwagi

Gość gość
a czemu wiekszisc facetow z silowni jest lysych ? przy minetce nie ma ich za co targac tak jak innych za wlosy. LUbie wysportowanych facetow ( moze to ci pomoze zrozumiec moj typ ) ale nie zsilowni tylko takich ktorzy uprawiaja jakis sport

Gość gość
a co do tych 18 cm to nie wiem czy ma mało który, wydaje mi się ze taki penis jest w miare ok. ja tyle mam i nic sobie nie dodaje.

Gość gość
no jak maja male ptaszki to zaraz wymyslaja sredni eurpejska i sie czepiaja ze ktos sobie dodaj. Ja mam 18,5 , a utorka wyraznie napisala ze poprzrdnich 7 mialo male sprzedy wiec im nie dodawala cm

Gość gość
rozumiem twój typ faceta, wiem o co tobie chodzi ale mnie zle zrozumiałaś bo ja nie jestem typowym mułem. łapie się każdego sportu. za młodego grałem w piłke, póżniej trochę boksu ogólnie sportów walki, pływanie, siłownia. i tak do tej pory się ruszam, żeby czasem ptaszek nie chował się pod daszkiem

Gość gość
18 cm to macie, ale w swoich głowach. Banda zakompleksionych matołów. Widocznie albo sobie źle mierzycie, albo sobie dodajecie. A jak nie, to wp*****lacie jakieś hormony, lub pompki stosujecie i leczycie w ten sposób swoje kompleksy.

Gość gość
no i co z tego. Myslisz ze na ciebie polece. Mam faceta ktorego kocham i nie potrzebuje innych

Gość gość
nie mierzymy zle jeden ma takiego drugi innego to tak jak u kobiet jedna ma dd a druga b.

Gość gość
nie nie mysle chociaż jakbys mnie spotkala to może.... zartuje. fajnie ze kochasz swojego faceta i niech tak zostanie. Ale nieraz zycie pisze różne scenariusze?

Gość gość
Nie wierzę w podane cm na necie. Bardziej statystyki europejskie pokazują rzeczywistą prawdę.

Gość gość
moj facet ma 18 cm bez zadnych hormonow. Sa male , sredni i duze penisy, niektorzy maja nawet 10 cm, inni 13, 15 ,16i sa tacy co maja 19 , 20 ale to rzadkosc i nie ma sie co rzucac i obrazac ze ktos ma 18 cm, jak ma to niech , to jego interes i uciecha dal jego kobiety

Gość gość
autor do laski co miała 7 krasnoludków- fajnie się z toba pisze musisz być ciekawa laska na codzien, widze ze szczerze piszesz, mało jest takich otwartych lasek co mówia, o swoich potrzebach

Gość gość
Może i ma, ale takie kutasy to ma mały procent facetów. Rzadkie przypadki, albo źle mierzone często.

Gość gość
srednia europejska pewnie jest prawdziwa ale to nie znaczy ze faceci nie maja duzych czlonkow. Jak sama nazwa mowi srednia zlicza sie z ogolo a ze srednich czlonkow jest najwiecwj a tych duzych jest malo to przewazaja srednie czlonki i wychodzi srednia. Wezmy 15 facetow i niech 12z nich ma ok 15 cm a 3 zz nich po 18 to i tak srednia bedzie zblizona to tych 15 cm

Gość gość
Mój sięga do 17 cm, więc można powiedzieć, że nawet duży. A srednia to 13,5 do 15.