Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam znajomą, która ma 28 lat i nigdy nie miała faceta.

Polecane posty

Gość gość

Chłopaka itp. Dlaczego ? Bo chciała kogoś o urodzie Maćka Zakościelnego. Została sama.

Gość gość
Też mam znajomą która raczej nigdy nie miała prawdziwego chłopaka, moze czasami tylko jakieś przelotne spotkania, ale to nic poważnego... dopiero teraz w wieku 26 lat poznała chłopaka z którym znalazła nić porozumienia. Nie wiem czy to jest juz do konca życia, ale ona tak czuje i chc być z nim. Wiek niczego nie przesądza :/ taka prawda.... miłość wiosen nie liczy jakby to w skrócie ująć. Sama mam 19 lat i nigdy nie miałam chłopaka, ale ja już nw co robić bo libido jest ech ponad poziomem... nie wiem ile tak jeszcze dam radę

Gość gość
No i jej zycie jej sprawa. Zajmij sie swoim, ktore jak widac jest nieciekawe skoro wciskasz nos w cudze sprawy.

Gość gość
W*********j! Piszę o kobietach, które marzą o księciu i kończą jak kończą. G****o interesuje mnie jej życie jak i twoje.

Gość gość
O jaka agresja :-) Co ci nie wyszlo, ze sie tak frustrujesz? hahaha

Gość gość
Ważne jest też jaki ma charakter i jak wygląda i czy jest zadbana, ja nie miałam chłopaka do 24r. ale byłam szarą myszką trochę przy kości i niepewną siebie. Potem się trochę wziełam za siebie fizycznie i za sferę psychiczną, sporo schudłam i jakoś mężczyźni zaczęli się za mną oglądać :) Aktualnie jestem po rozstaniu z chłopakiem, ale mnie to nie załamuje tylko wręcz przeciwnie, ale żeby być dalej fit sporo jeżdżę na mojej indianie, w sumie to mój jedyny środek transportu ostatnimi czasy i chodzę na fitess i taniec

Gość gość
Rozwalilas mnie tekstem 'zostala sama' w odniesieniu do osoby 28 letniej. Ubawilam sie ze jeszcze na swiecie istnieja takie zacofane idiotki jak ty.

Gość gość
"została sama"... mocne :DZasada forum kafeteria nr 283: jeśli nie poznałaś przystojnego faceta, to z dniem 28 urodzin kategorycznie mija ostatnia nadzieja :D

Gość gość
Który ją zechce ? W dodatku to typowa katoliczka. Nawet pewnie d**y nie da 28 lat to kobieta się do 30 stki zbliza i powoli się zacznie sypać. Mężczyźni wolą 18-25 cizie, potem to już proch.

Gość gość
no i dobrze że nie miała, szmacić się każdy się może, ile ja bym dał żeby taką trafić, (pod warunkiem, że normalnie wygląda)

Gość gość
Ona nadal szuka księcia. Jest bardzo religijna. Wszędzie pewnie by widziała grzech. Dzieci też by wychowała na fanatyków religijnych.

Gość gość
kiedyś byłem z taką co miała 33 lata i była dziewicą, lodziki lepsze w agencji, niestety chciała mnie zdominować, więc się rozstaliśmy, a dziewczyna poza tym spoko do tej pory sms - ujemy

Gość gość
ojej to jak złapie faceta do 25 to też już za chwile zacznie mnie zdradzać i oglądać sie za innymi, albo nie daj boże zostawi :( przecież to już tylko 5 latek do 30stki :( czy chodzi o to zeby ślubem s*******a uwiązać? :d

Gość gość
Może nie zostawi, jak chce założyć rodzinę.

Gość gość
temat z gatunku mózg r*******y :)

Gość gość
Ładna ta znajoma 28 latka? Sam mam 33 i byłaby odpowiednia dla mnie.

Gość gość
Fajna, naturalna blondynka. Wszystko fajne, ale to typowa katoliczka. Ale pewnie nadal szuka modela.

Gość gość
Jestem wierzący, więc dla mnie plus, że katoliczka, roohadeł nie chcę.

Gość gość
najlepiej bzykają się dziewczyny z oazy, sam nie próbowalem, ale znajomy opowiadał, ten rygoryzm powoduje, że szaleją w łóżku przynajmniej niektóre, może i katoliczka, ale samica przede wszystkim, u mnie w mieście ksiądz 15 dziewczyn z chóru puknął, głośna sprawa, bo większość < 16 lat

Gość gość
Jednak wy baby jesteście WSTRĘTNYMI PLOTKARAMI I OBRABIARKAMI CUDZYCH TYŁKÓW :P (mam nadzieję że nie wszystkie - jest tu taka?)

Gość gość
doopy ci nie da zbyt szybko jeżeli wierząca

Gość gość
najlepiej bzykają się dziewczyny z oazy, sam nie próbowalem, ale znajomy opowiadał, ten rygoryzm powoduje, że szaleją w łóżku przynajmniej niektóre, może i katoliczka, ale samica przede wszystkim, u mnie w mieście ksiądz 15 dziewczyn z chóru puknął, głośna sprawa, bo większość < 16 lat X cool story bro

Gość gość
Kretyni, piszę, ze przebierała, bo szukała modela i nadal szuka pewnie. Jesteście idiotami.

Gość gość
jestem w trójkącie z księdzem i plebanem

Gość gość
żadne story 100% prawda, możesz w necie poszukać, a jak nie wierzysz to gucio mnie to interesuje ;-)

Gość gość
Modela głęboko wierzącego? :P

Gość gość
tutaj modeli nie ma, więc nie macie szans

Gdy widzę kogoś jak pisze że ma 19 lat i nie ma chłopaka jest w ogóle w dołku to ręce opadają. Widać że taka osoba chce mieć chłopaka "bo koleżanka ma" albo "bo tak wypada".

Gość pofszechny
jeżeli do tej pory nie pozwoliła się 'dotknąć' żadnemu facetowi to już nie pozwoli a z roku na rok będzie coraz gorzej i za pięć lat zacznie dokarmiać koty śmietnikowe poprzestawia się w mózgownicy z powodu braku spermy !