Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka2727

Pomoc w zrozumieniu przesłania wiadomosc od faceta

Polecane posty

Gość Julka2727

for me thinking about our last evening feels like one month ago. Jak mam to rozumiec? oczywiscie chodzi mi nie o tłumaczenie a przesłanie

Gość gość
Logiczne: facet czuje sie po spotkaniu z toba jak miesiac temu. Zatem sama wiesz najlepiej, czy to byla udana date, czy nie.

Gość Julka2727
Czy mam rozumieć, że chce mi dać łagodnie do zrozumienia, że już dawno zapomniał i nie myslał Czy tak mu się dłuży ten tydzien bez nas? Gdy myśle o naszym ostatnim wieczorze to tak jakby było to miesiac temu'' a było tydzien temu. Dzieki za pomoc

Gość Julka2727
No własnie nie jest logiczne ostatni wieczór był tydzień temu, serio nie wiem jak to odczytac i nie chce rozbierac tego na czynniki pierwsze ale nie rozumiem przekazu wiec prosze obiektywnie.

Gość gość
To znaczy, że tak się mu czas dłuży, że nie może się doczekać kolejnego spotkania. Musiałaś mu nieźle dogodzić :) Afroamerykanin czy bliskowschodniowiec ?

Gość Julka2727
no jeszcze sie nie udało dogodzić, a co do pochodzenia to holender. Nie wiem dziewczyny, chlopaki jak dla mnie ja to odczytuje jako'' piszesz do mnie co u mnie''- bo ja sie zapytalam a on mi daje do zrozumienia, że to co bylo tydzien temu, czuje jak miesiac i bylo to dawno i nieprawda, nie myslał zbytnio i tyle a zwyczajnie szanuje kogos odczucia i chcialabym wiedziec na czym stoje;) Dzieki jeszcze raz ale to było ostatnie jego zdanie.

Gość gość
Dalej nie rozumiesz sensu? " Jak mysle o naszym ostatnim wieczorze to przypomina mi sie spotkanie miesiac temu." Proste jak drut, po co rozkladasz wszystko na czynniki pierwsze. A jak te spotkania przebiegaly to juz musisz sama wiedziec.

Gość typical whores
polskie kûrwy dają doopy obcokrajowcom z którymi nawet nie potrafią się dogadać, żałosne

Gość Julka2727
Oj nie rozkladam i nie chce, wlasnie w tym sens ze spotkanie bylo tydzien temu. Dla mie bylo jak wczoraj bo mi sie facet spodobał i tu jest logika. Jak tos mi pisze ze to jak miesiąc to raczej znaczy,że tak dawno. Juz warjuje z tym okresleniem

Gość Julka2727
Nie bylo zadnego dawania, prosze o jakies normalnie wypowiedzi, i nie siej stereotypow o polskich kobietach bo i tak mamy ich za duzo, dzieki

Gość gość
nie wariuj, wtedy możesz wylądować w psychiatryku, napij sę meliski :)

Gość Julka2727
masz racje juz nie dociekam . Dla mnie bylo jak wczoraj dla kogos jak miesiac temu

Gość gość
ma coś z tego wyjść to wyjdzie samo julka :)

Gość gość
Bez obrazy, masz problemy z logicznym mysleniem. Przeczytaj soebie posty, ktore zamiescilas powyzej. Jak mozemy ocenic obiektywnie to co jakis obcy facet mial na mysli. Do tego potrzebny jest kontekst. Skoro nie mieliscie spotkania w zeszlym miesiacu to moze pomylil ciebie z inna? Albo oboje macie problem jezykowy. Pracuje na codzien z wieloma Holendrami i nie kazdy z nich jest dobry z angielskiego. Poza tym dam ci dobra rade - nie analizuj tyle, bo to nie ma sensu. Jesli mu sie podobasz to na 100% da ci to odczuc. Holendrzy sa bardzo bezposredni.

Gość Julka2727
Dzieki wiem, ale my kobiety za bardzo analizujemy wiem. Kurde troche mnie zbilo z tropu te okreslenie bo odezwalam sie sama po jakims czasie i otrzymalam na koniec rozmowy taka wzmianke, wiec pomyslalam, że zwyczajnie dam sobie na luz.

Gość Julka2727
No logicznie pisze - spotkanie było tydzien temu a koles sie czuje jakby było to miesiac temu. Dobra rzeczywiscie bo to juz smieszne sie robi. Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam nocnych marków Mniej analizowania od dzis !

Gość gość
Jesli on jest slaby z angielskiego to moze mial na mysli, ze ten czas od zeszlego tygodnia a twoja ostatnio wiadomoscia (piszesz troche niespojnie) dluzyl mu sie jakby uplynal caly miesiac...Wtedy znaczenie jest na twoja korzysc. Ale tak jak juz napisalam, jesli jemu na to tobie zalezy to da ci znac.

Gość Julka2727
Jest dobry z angielskiego. Sorry wyrwalam wszystko z kontekstu. Po tygodniu napisalam bo wiem, że pracował. Zapytał sie jak minał mi tydzień po czym stwierdził, że dla niego było to tydzień temu a czuje się jakby był to miesiac.

Gość gość
I jesli to ciebie interesuje to podam ci jeszcze 2 smieszne anegdotki odnosnie Holendrow. Kiedys jeden kolega z pracy zrobil wielkie oczy jak ucielam sobie mala galazke od szeflery. Pyta sie, po co ci to zielsko? A ja na to (to byl mol ostatni szien w tej firmie) - chetnie wezme szczepke na pamietke. A on: to utnij soebie kawalek dywanu to dopiero bedziesz miala pamiatke ;.) Inny Holender (obecna firma) spytal sie mnie ostatnio na imprezie tak bez ogrodek czy mam chlopaka i czy mieszkam sama. Ja ze tak. A on: to stac cie na mieszkanie samej w takiej dzielnicy z tej marnej pensji? Heh, tacy sa Holendrzy, bezsposredni i czesto bez taktu.

Gość gość
No to logiczne, ze 1) albo mial na mysli, ze czas bez ciebie strasznie mu sie dluzyl (tylko czemu sam nie zadzwonil?) 2) powiedzial tak bez zadnego podtekstu. Teraz on powinien wyjsc do ciebie z inicjatywa. Tak czy owak, zycze powodzenia i dobranoc;.)

Gość Julka2727
Dzieki za anegdote, rozbawila mnie ;) A ja dalej rozumuje te określenie tak - //to było tak dawno ... juz prawie zapomniałem, widzielismy sie tydzień temu a ja czuje jakby było to miesiac temu// I od taki tok myślenia kobiety, wiecznie zakręca, analizuje i spac nie może- żartuje oczywiście ale jest w tym dużo prawdy. I juz mam chora łowe od myslenia. Dobrej nocy wszystkim

Gość gość
oj te kobiety

Gość gość
dla mnie oznacza, ze bylo ma wrażenie, że było to dość dawno chociaż tylko tydzień. Pewnie żyje swoją pracą itp, ma kogoś ruszył do przodu. Nie pisał przez tydzień? proste.