Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiS jest traktowany jak Putin

Polecane posty

Gość gość

Nie ma demokracji jeśli to nie nasi rządzą. Zachód wyznaje taką zasadę. Izrael OK, Turcja masakrująca Kurdów i zamykająca w więzieniach dziennikarzy OK, Arabia Saudyjska gdzie kobiety nie mają żadnych praw, gdzie obcina się głowy na licznych egzekucjach, z wahabizmeme OK, mafijne Kosowo OK, Ukraina teraz OK wcześniej nie, Rosja zła, Kadafi był zły, Asad zły... Ci którzy nie są wasalami są pariasami i są opluwani. Tak działa zachodnia demokracja. PiS choćby nie wiem jak się starał to i tak będzie sekowany bonie należy do rodziny. I nawet jakby byli święci to i tak dla zachodnich mediów będą źli.

Gość gość
Gdyby pisiory miały olej w głowie, to zamiast robić te wojny o byle co i wyszukiwać czym by ludzi podzielić, to znalazłyby co nas łączy i tak by nie było. ale jaruś tylko tak potrafi rządzić. dla mnie wystarczyło, ze na początku ich władzy oglądałem nocne posiedzenia sejmu. takiego hamstwa i ignorancji jaka tam była ze strony pisu to jeszcze nie widziałem. i to przez to tak sie dzieje. no i jaruś kumplom dał takie szerokie koryto, że chyba takiego jeszcze nie było, peło usadzała też swoich , ale nie w takiej skali.

Gość gość
W parlamencie europejskim w Brukseli posiedzenia odbywają się często w nocy

Gość gość
A próba sprzedaży lasów to pewnie w biały dzień była?

Gość gość
ale takiego bydła jakie odstawiał pis nikt jeszcze w Polsce nie robił. a czytałeś chłopcze tą ustawę, o której piszesz, że to sprzedaż lasów? teraz za to je wytnią.

Gość gość
To nie chodzi co PiS robi a czego nie tylko o to że nie należy do kliki. PO przegłosowała 5 sędziów do TK i nikt wtedy nie bronił demokracji. PO przejęła aktywa z OFE do ZUS (gdyby PiS chciał to zrobić krzyk pod niebiosa by się podniósł). Za czasów PO policja weszła do redakcji Wprost. Za czasów PO nawet skandal z ośmiorniczkami, "murzyńskością" Polaków itp. przeszedł bez większego echa. Gdyby to PiS to by go gnoili. Naszym wolno jednak więcej, nasi stoja ponad prawem, nawet pospolity przestępca jak jest nasz to go wybronimy a kto nie nasz tego glanujemy powód się zawsze znajdzie. Pierwsze prawo demokracji zachodniej. :D