Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwie się że jestem w ciąży z kimś kim nie powinnam

Polecane posty

Gość gość

:( A my się spotykamy już trochę bo ponad 1,5 roku... A teraz okres mi się spóźnia i zaczynam panikować :O A niestety nie brałam regularnie tabletek... Dla mnie ta ciaza to byłaby tragedia bo my niestety nie mozemy być razem na stałe...

Gość gość
Dlaczego nie możecie być razem? On jest już w związku, ma żonę czy dziewczynę? Dlaczego ciąża to miałaby być tragedią? Chyba jesteś w ciąży z kimś z kim się spotykasz i chyba go kochasz skoro uprawiałaś z nim seks?

Gość gość
Nie wiem, bo czułam się samotna itd... No i mnie kręci ten facet, ale on raze jest mną zainteresowany, a raz nie, choć on sie nie moze angażować z pewnych wzgledów... I to juz dosc dlugo trwa, wiem, ze on swojego zycia dla mnie nie zmieni... A tu teraz okres mi sie spoznia. Nie wiem co bedzie jesli sie okaze ze jestem w ciazy, ale to by bylo dla mnie bardzo niedobre :O Z tym facetem przynajmniej...

Gość gość
09:01- moje uczucia tu mają mało do rzeczy :O Nie wiem jak on by zareagował na taka wiadomość, ale napewno by się nie ucieszył. On już poza tym ma swoje dzieci... Ale dzisiaj zrobie test i wszystko sie okaże :(

Gość gość
Nie mow mu ze jestes w ciazy. Wez go pod wlos i zapytaj "co by bylo gdybym byla w ciazy". Zobaczysz co odpowie. Jak ci kaze usunac lub niewiem.. nie spotykaj sie z nim wiecej. A swoja droga jestes naiwna. Facetowi ewidentnie zalezy tylko na twojej d***e. I nie wierz w slowa "nie moge przestac o tobie myslec" itp bajery. Facet powie ci wszystko absolutnie wszystko by sie z toba przespac

Gość gość
Faceci to debile współczuje Tobie. Ten koleś to gnój, że jesteś z nim w ciąży. Autorko trzymaj się na pewno jakiś porządny mężczyzna z przyjemnością zaopiekuje się Tobą i Twoim dzieckiem. Pozdrawiam.

Gość gość
09:10- na 100% on by tego nie chciał bo kilka razy sie nawet pytał czy jestem zabezpieczona czy możemy to robic itd ( on niestety zabezpieczen typu gumki nie lubi wiec cala odpowiedzialnosc zabezpiecznia spoczywa na mnie :O) Strasznie sie boje zrobic ten test...Obym jednak nie była w ciązy

Gość gość
Dziewczyno, wiesz że on ma Cie gdzies a Ty juz 1,5 roku w tym tkwisz? po co tracisz czas na kogos kto sie tylko Toba bawi?

Gość gość
Tzn moze nie ma mnie całkiem gdzies bo by sie ze mna wcale nie chcial zadawać, ale moze nie mysli o mnie poważnie poprostu... wiem, moze trace czas na niego

Gość gość
Dziewczyno to, że on nie lubi gumki nie znaczy, że masz się zgadzać na taki seks, wiesz co to jest hiv? Przebadaj się bo pewnie Cię już tym zaraził. Tabletki anty przed hivem nie chronią :p

Gość gość
Jeśli okaże się , że jesteś w ciąży i nie będziesz wiedziała co zrobić zadzwoń lub napisz- Kasia tel. 58 6 915 915 e- mail: kontakt@netporadnia.pl

Gość gość szarik
kasia pomoze bo na kafe orze...ludzie od patologii dajcie zyc...powroz jej w pakiecie z tarota!