Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćbrat

Kocham siotrę a ludzie tego nie rozumieją

Polecane posty

Gość gośćbrat

że to nie moja siostra. Tato ożenił się z jej mamą 3 lata po śmierci mojej mamy, jesteśmy z tego samego rocznika ale dzielą nas 2 m-ce. Nikt nie potrafi tego zrozumieć, że to nie moja rodzona siostra. Na roku mają nas za świrów, dostawiają się bezczelnie do niej w mojej obecnocności. Nikt nie bierze tego na poważnie, że jesteśmy parą. Nie wiem, mamy to ukrywać, by nie wysłuchiwać głupich komentarzy czy oficjalnie paradować „za rękę” ?

Gość gość
A co na to rodzice ?

Gość gośćbrat
Tato udaje, że nic nie widzi, po prostu nam nie przeszkadza, a mama ma nadzieję, że „kiedyś nam to przejdzie”.

Gość gość
p*****l ludzi, patrz na swoje serce

Gość gość
:D fajna historia, znajac ludzi na pewno mają was za czubkow:p

Gość gośćbrat
Ona ma inny charakter, potrafi się z tego śmiać, po za tym która nie byłaby dumna, gdy chłopcy pęczkami do niej zarywają ? Mnie to w*****a – a może jestem zbyt zazdrosny ?

Gość gość
Chyba bardziej glupi niz zazdrosny

Gość gość
Moj kolega mial tak a sama sytuacje jak autor ;Ona miala 16 lat a on 19lat i zostali para, przyszlo dziecko na swiat ,mama i tata wychowywali a mlodzi ukonczyli szkoly.Jak on mial 25 a ona 22lat wzieli slub synek byl pierwszy kolo rodzicow w dniu slubu.Moral piekny doczekali sie jeszcze corki i syna.Dodam ze do slubu mieszkali razem z mama----i tesciem,A potem poszli na swoje i do dnia obecnego sa razem i doczekali sie wnuka.Cos pieknego jak mozna zyc tak blisko siebie tyle lat.

Gość gośćbrat
My jesteśmy w tym samym wieku, mieliśmy po 6 lat jak rodzice się pobrali, poszliśmy do szkoły do jednej klasy, potem w gimnie a w LO zaczęła się nagonka, nikt nie potrafił zrozumieć, to samo nazwisko, mówimy do rodziców „mamo“, tato“ a nie jesteśmy rodzeństwem.

Gość gość
Napisalam Tobie ze moj kolaga mial tak samo ,glowa do gory bo ludzie zawsze inaczej odbieraja taki fakt.A ta dzisiejsza mlodziez jest tak prosta jak szklo tylko potrafi przesuwac palcem na telefonie. Zycze powodzenia.

Gość gość
Bo Polska to Ciemnogrod zlozony w 100% z katoli ktorzy kosciol widza tylko od swieta a o tolerancji slyszeli tylko w radiu maryja.

Gość gość
swieta prawda

Gość gość
Naogladaja sie p****li i pozniej takie efekty.