Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie wsrod znajomych patologie co w kuchni ma CERATE na stole

Polecane posty

Gość gość

Wg mnie to patologia rowna z pralka w kuchni. Albo ze zmienianiem 1 raz w miesiącu poszewek w łóżku. Wg mnie takim ludziom od razu nalezaloby odbierac dzieci.

Gość gość
tak - moj stary hahaha

Gość gość
to poszewki do pościeli trzeba zmieniać?

Gość gość
a co ma kawalek szmaty do czegokolwiek,ja uwielbiam ceraty :-)

Gość gość
jest teraz duzżo ładnych wzorów,ale chyba ten tradycyjny to kratka czerwona ale nie jestem pewna

Gość gość
To prawda ja pracuje w policji i najwiecej wizyt z interwencja jest u osob ktore maja wlasnie cerate w kuchni - to taki symbol rodzin alkoholikow i przeróżnej patologii.

Gość gość
A ja pracuje w sklepie monopolowym i rzeczywiście jak się ludzi pytam co mają na stole to bardzo często pada odpowiedź "cerata"... więc związek ceraty z alkoholizmem może być większy niż się wydaje.

Gość gość
Komisja Europejska powinna zająć się tym problemem. Delegalizując sprzedaż i posiadanie ceraty, zmniejszył by się alkoholizm, którego nie brak w naszym kraju. By wszystkim żyło się lepiej.

Gość gość
Moi rodzice mają cerate a są bardzo porzadnymi ludźmi

Gość gość
moi rodzice też mają cerare i są normalną rodziną, bez żadnej patologii. wy i te wasze zj****e wymysły.

Gość gość
można pracować w policji ale np na etacie sprzątaczki, dlatego to skojarzenie z ceratą...

Gość gość
tylko patola ma ceratę w kuchni - fakt ta sama patola oraz ubóstwo mentalne i ekonomiczne ma w łazience pralkę. Normalni, porządni ludzie mają pralkę w pralni lub w kuchni. Nikt o zdrowych zmysłach nie trzyma pralki w pomieszczeniu do mycia ciała, lecz w gospodarczym jak pralnia lub kuchnia właśnie 🖐️

Gość gość
Skąd ty bierzesz takie mądre wnioski? Twoja matka chyba usiadła kiedyś na ceracie.

Gość gość
Mama mojego byłego mieszka na wsi. Ma własny ogródek i ma na stole ceratę, bo tak jej wygodnie. A moja ciotka ma maleńką łazienkę, ale zmieściła w niej wannę, w związku z czym pralkę ma w kuchni. Licz się ze słowami. To fajne babeczki, żadna patologia 😠

Gość gość
odpowiednikiem ceraty sa takie podkładki pod talerze też z ceraty pewnego rodzaju,platykowe podkładki,dla dzieci i nie tylko,dla całkowitych leniwców i tych co mają dużą produkcje w kuchni cerata jest wygodna bo obrus codziennie trzebaby prać ciołki :-) a tak przetrzesz cerate i dalej n*******lasz produkty