Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co teraz?dietetyczka powiedziala ,że olej kokosowy do smazenia to zla rzecz.

Polecane posty

Gość gość

i co teraz?dietetyczka powiedziala ,że olej kokosowy do smazenia to zla rzecz.

Gość gość
to prawda??? kupilaM sobie olej do smazenia kokosowy rafinowany(bez zapachu i nie virgin)i dietetyczka z poradni powiedziala ,że to błąd i ze olej rzepakowy jest lepszy ,a ten kokos ty szkodliwa reklama.to nasycony tluszcz podobno i mowila ze zatyka wręcz żyly i nie smazyc na nim.PODOBNO JEST ROZPUSZCZANY JAKĄS CHEMIA ITD..I WRĘCZ SZKODZI. jedynie kupowac ten virgin na zimno tloczony i on jest lepszy. zglupialam bo myslalam ze kokosowy olej jest okey do smazenia i nie musi byc ten z zapachem kokosa i virgin KASIA BOSACKA TEZ TAK UWAŻA.wygooglowalam i znalazlam jej wpis ,że tobzdura ze kokosowy olej jest dobry.wg niej tez to zły wybór itd....I KOMU DO CHOLERY WIERZYĆ? JAKIEJ MARKI OLEJ KOKOSOWY RAFINOWANY JEST PEWNY I NIE FAŁSZOWANY??JUZ SAMA NIE WIEM..

Gość gość
dokładnie, on nie jest zdrowy, moze tylko nierafinowany do smarowania ciala. najzdrowszy jest rzepakowy ("złoto północy) i chyba smalec. po co wydziwiac

Gość gość
a jerzy zięba znowu mowi ,że tylko kokosowy jest okey i nie utlenia się.biochemicy tak uważają.

Gość gość
Nie ma to jak mylić olej kokosowy z olejem palmowym he he.

Gość gość
ale ja lubie olej kokosowy :(

Gość gość
nieprawda ,ze dietetyczka myli olej kokosowy z palmowym. rozmawiala ze mną i powiedzialam jej ze nie chodzi mi o palmowy olej..ona powiedziala ,ze je tez i ze kokosowy rowniez jest niedobry bo nasycony i zatyka żyly itd..najgorszy ten rafinowany.