Gość gość Napisano Maj 9, 2016 Zrobiłam naleśniki: 30% mąki gryczanej 20% mąki kukurydzianej 15% mąki ziemniaczanej 10%mąki kokosowej-mniam! 25%mąki jaglanej i szczyptę guar. Zamiast cukru dodałam miodu z nawłoci z zeszłorocznego zbioru z mojej pasieki. Do naleśników dałam zmielonego twarogu i własnej produkcji dzemiku z czarnej pożeczki -Rewelka! Naleśniku z mąki pszennej -są ochydne w porównaniu z walorami smakowymi tych które zrobiłam.:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 9, 2016 ohydne* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2016 Po co miod jesli smarujesz dzemem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach