Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzenie o tyłku Musi ;)

Polecane posty

Gość gość
marzycielki...:) niby czym?:D ja bym mógł... gdyby Muszeńka była bardziej otwarta i odważna;) zresztą wszystkie takie jesteście..., ech...

Gość gość
Ktoś się troszkę wczoraj napracował z innymi tematami (ludzie są dziwni) ;) Ale ja popchnę tyłek Musi, bo mi się spodobało :classic_cool: A wciąż nie znam wrażeń Musi z popychu 😴

Gość gość
Z oknem ołowiane chmury 😭

Gość gość
gość wczoraj (...) zresztą wszystkie takie jesteście..., ech...xZnaczy jakie?... [znów podejrzliwa] :PxWaduś, w Twoją finezję nie wątpię ;)

Gość gość
Przeciez to twoj znajomek napracowal sie spamujac temat Vii. Masz racje, ludzie sa dziwni.

Gość gość
Naprawdę to on? Jasne, to na pewno on, przecież to "czubek", nie? O wiele bardziej przeszkadzają mi łajzy udające porządnych obywateli (obywatelki) ero-świata ;)A w kwestii spamowania niestety, ale mam własną osobistą gęś i nikt nad tym jakoś nie beczy :) Także spójrz na moją twarz, jak płaczę nad jakimkolwiek innym spamem: :D ;) Nie żebym życzyła, po prostu nic mnie to nie obchodzi i nie zamierzam żałować :)edit. Poza tym ja mówiłam o masowym podbijaniu naszych starych tematów, które ma miejsce co jakiś czas :)

Gość gość
To nie on, to Swiety Mikolaj:D Skoro nie przeszkadza ci typ ktory caly wieczor zalewa spamem i wyzywa, dlaczego dziwisz sie ze jestes spamowana i latasz za Haja.

Gość gość
O wiele bardziej przeszkadzają mi łajzy udające porządnych obywateli (obywatelki) ero-świata oczko.gif Eve masz znów fazkę?

Gość gość
Musia, podobno napisałaś coś na swoim tyłku, poka, poka :classic_cool:

Gość gość
Ostatnia strona, więcej nie będzie 😠

Gość gość
No i gdzie jesteście? ;) Wadi chyba nie opalasz mojego jotpega przy tej pogodzie, a przypuszczam, że u Ciebie nie lepsza ;)xgość dziś A możesz się nad tym zastanawiać "milcząco", nie zabierając u nas na to posta? 😴 Bo wiesz, z powodu gęsiora, u nas każdy widoczny post na dole strony jest na wagę złota :classic_cool:

Gość gość
Zastanawiające jest to, że Ci, którzy rzekomo dystans mają do tego miejsca krzyczą o tym nie odpuszczając dnia.

Gość gość
Czyli Musia lubisz... w pupę? ;) :classic_cool:

:D wszystko zostawiam domysłom. Jak ktoś będzie chciał sprawdzić to dowie się bezpośrednio przed co lubię, a czego nie ;) Natomiast, tak. Mam ochotę na falę orgazmów. Sama sobie nie wystarczam ;) Lecę, uciekam, pa :)

Gość gość
Można domysłom, a można kawę na ławę ;) Też jestem zwolenniczką pierwszej opcji ;) Leć... Bzyku 😘 ;)

Gość gość
Grubaska Iwona przepycha :-D

Gość wadera69
Nie opalam jotpega, bo chociaz pogoda dopisuje, to za chlodno by sie eksponowac. Poza tym juz nie potrzebuje:) Dzien dobry:)

Gość gość
Pyk, pyk? :)

Gość gość
Pyku, pyku, Bzyku :D Kulinarny też poproszę, może być poprzedni jotpeg przyozdobiony bitą śmietaną :classic_cool:

Gość gość
A tak przy okazji: co ten kretyn p******i (ten co tu przepycha swoimi mądrościami) :D

Gość gość
W takim razie do poniedziałku, Wadi ;) Chcę znów zlecieć z krzesła (nie prawie) 😴 :P