Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż chce mieć dziecko ja nie i chce się poddać aborcji

Polecane posty

Gość gość

Czy w małżeństwie muszę brac zgode od męża? To przecież moje ciało więc mam nadzieję że moge zrobić ja bez jego proszenia o zgode.

Gość gość
Poddaj sie eutanazji.

Gość gość
Twoje ciało, ale tamo drugie ciało, ciało dziecka, nie jest już twoje. Ja na miejscu twojego męża wzięłabym rozwód- bo ma dobre uzasadnienie. Po to bierze się ślub, żeby kiedyś założyć rodzinę. Ty uniemożliwiasz mu osiągnięcie tego celu, chcesz zabić dziecko, które on chce. Dziecko też niczemu nie jest winne. Nie zostałaś zgwałcona, nic nie zagraża twojemu życiu. A szkoda. Bo powinno być vice versa. Ty zagrażasz życiu innej istoty, to los powinien ci to oddać. Współczuję facetom takich żon. Ja na jego miejscu nie mogłabym już spojrzeć na osobę, która zabiła moje dziecko

Gość gość
Jeżeli dziecko powstało w wyniku gwałtu to możesz je usunąć zanim urośnie. Twój mąż oczywiście pójdzie siedzieć, ale to twoja decyzja.

Gość gość
tu raczej chodzi o to, że pani nie chce sobie niszczyć figury, więc zabije dziecko

Gość gość
to po co taka pani rozkłada giry/ trzeba się zabezpieczyc przed ciązą...

Gość gość
możesz usunąć. nie ma znaczenia zgoda męża, przecież to nie jego macica i nie na nim zabieg medyczny. polecam słowację albo czechy.

Kolejna debilka która nie wie, w jakim świecie żyje Po pierwsze w Polsce nie możesz legalnie dokonać aborcji Po drugie, skoro możesz to zrobić nielegalnie, to jak sobie wyobrażasz egzekwowanie zgody ojca dziecka (domniemanego) w nielegalnym postępowaniu?

Gość gość
autorka to jednak tępa dzida...

Gość gość
Kochana :) mamą już jesteś! W dodatku mamą dziecka bardzo oczekiwanego przez Jego ojca :) Pomyśl o swoim mężu, o Waszym dziecku, o Was jak o rodzinie- pełnej, z dziećmi ! Każdy z nas jest człowiekiem wolnym, może zrobić wszystko... dobro i zło... Zabicie własnego dziecka nie jest dobre! Masz wątpliwości- to dobrze! Zapraszam Cię do rozmowy- Kasia mój nr tel. 58 6 915 915 mój e- mail: kontakt@netporadnia.pl

Gość gość
Daj się uśpić na okres ciąży niech wyjmą dziecko , mąż sobie je weźmie znajdzie matkę a ty odejdź i żyj sobie jak chcesz.

Gość gość
Leżąc w śpiączce nie przytyjesz, będą cie karmili kroplówką! Pewnie nawet schudniesz, nie zastanawiaj się!

Gość gość
16.20 No a kogo się spodziewałeś? Tylko tępe dzidy tak myślą.

Gość gość
prowokacja, ale gdyby ktoś się zastanawiał to nie ma potrzeby pytania nikogo o zgodę czy zdanie.