Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tup tup tup tup tup tup tup

myślicie, że to przypadek?

Polecane posty

Gość tup tup tup tup tup tup tup

kolega z pracy zawsze przychodzi/dzwoni jak ja jestem na zmianie (chociaż pracuję na przemian z 3 innymi dziewczynami). Uśmiecham się do niego, staram się być miła, ale nie potrafię jeszcze stwierdzić czy on coś, czy nic. Najdziwniejsze jest to, że przychodzi albo dzwoni zawsze jak jestem akurat ja.. Też jest miły, ma strasznie fajny głos. Przypadek?

Gość gość
A skąd wiesz, że nie przychodzi jak Ciebie akurat nie ma?

Gość gość
od koleżanki z działu, która powiedziała mi wprost: 'nie chce nic mówić, ale on jest fajny, a przychodzi tylko jak jesteś ty'. ta koleżanka pracuje w takich godzinach jak on, więc wypatrzyła

Gość gość
A jesteś pewna, że ta koleżanka jest Ci życzliwa? Jeśli oboje jesteście wolni to bardzo prawdopodobne, że mu się podobasz i dlatego przychodzi, a jeśli któreś jest zajęte to możliwe, że ta "koleżanka" chce namieszać.

Gość gość
Koleżanka jest życzliwa, zawsze na niej można polegać. Ostatnio jak dzwonił się pośmiał: 'zawsze trafiam na ciebie jak mam jakiś problem', 'może kiedyś nie będziesz miał problemu', 'ale to nie problem'. Po mejlach służbowych też zauważyłam, że w sumie tylko ja z naszego działu robię coś czego on potrzebuje:d

Gość gość
Jesteście wolni? Skoro nie ma możliwości żeby koleżanka Cię podpuszczała to chyba mało prawdopodobne by przypadkowo zawsze trafiał na Ciebie :-)

Gość gość
dzięki:) zobaczymy jak się rozwinie nasza znajomość:)

Gość gość
możliwe, że zupełnie przypadkiem, inaczej by zagadał