Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca dodatkowa

Polecane posty

Gość gość

hallo, hallo ! :)) Chciałam zapytać, czy macie kogoś znajomego komu byście chcieli pomóc finansowo ? Mam bardzo fajna i DOBRZE płatna prace przy polecaniu kosmetyków. Więcej informacji na rozmowie o prace - indywidualnie. Z racji tego, że mam za dużo materiałów do pokazania, i nie ma szans wysyłać komuś w wiadomości na Facebook. Jeżeli masz jakąś osobę na myśli, która byłaby zainteresowana lub co więcej szuka pracy warto taką osobę mi podać . Bez względu na wiek - należy podać imię nazwisko i numer telefonu - zadzwonię i przedstawię ofertę, jeżeli ktoś będzie zainteresowany.

Ja pracowałam w Lemniscate jako tajemniczy klient. Oferowali dobre warunki pracy. Zdobyłam dużo doświadczenia i mogłam dopasować harmonogram pod siebie. W dodatku miesięcznie miałam kilkaset złotych. Jeśli chodzi o pracę dodatkową to sądzę, że to całkiem dobra firma.

Gość mimi7
Ja przez długi czas pracowałam jako hostessa, według mnie to dobra praca na początek, szczególnie jak się studiuje. Zobaczcie sobie firmę http://www.individual.pl to agencja hostess i modelek, oferują dobre stawki, są rzetelni i wypłacalni.