Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

32 lata nikt na mnie juz nie poleci po co ja sie oszukuje

Polecane posty

Gość gość

Po co mi ubrania, kosmetyki i cwiczenia jak i tak pierwsza lepsza 26 abo 24 poderwie mi faceta? Pewnie za max 2 lata zaczne sie sypac. Niby to glupoty i taka kolej rzeczy, ale mam pms i tak mi sie zeszlo na żal.

Gość gość
Czego ty chcesz? Miłość na wakacje i chodzenie za rączkę po plaży?

Gość gość
po co brać w ogóle udział w tej grze, gdzie kobiety są tylko towarem? ja jestem niby w kwiecie wieku, ale brzydzi mnie to, że dziś faceci się za mną oglądają, a za parę lat będę dla nich niewidzialna.

Gość gość
Oj nie przesadzaj, te dzisiejsze 20-25 latki wyglądają jak dobrze zrobione 40 niewielu mężczyzn się za nimi ogląda, no chyba że ich rówieśnicy.

Gość gość
Oj nie przesadzaj, te dzisiejsze 20-25 latki wyglądają jak dobrze zrobione 40 niewielu mężczyzn się za nimi ogląda, no chyba że ich rówieśnicy.

Gość gość
32 lata to fajny wiek, zależy czy dbasz o siebie zy jesteś atrakcyjna. jak jesteś ładna to wiek nie ma znaczenia i 20 stki cie nie przekresla. wrzuc foto to ci powiem prawde - czy ktoś na ciebie poleci

Gość gość
A co w tym zlego, ze chcialabym chodzenia za reke? Nawet starsi tak chodza. Chyba ze sugerujecie zwiazek z rozsadku, ale nie sadze, zebym w takim wytrwala.

Gość gość
Ja polece! Dawaj wymiary i namiary!

Gość gość
po co brać w ogóle udział w tej grze, gdzie kobiety są tylko towarem? ja jestem niby w kwiecie wieku, ale brzydzi mnie to, że dziś faceci się za mną oglądają, a za parę lat będę dla nich niewidzialna. yyyyyy Tak, to smutne, ale moze warto chociaz kilka lat tej "milosci" zaznac, zeby miec co wspominac? Ale tez sie boje, ze skoro nie jestem mloda juz, to zostalo mi jeszcze kilka lat i wylot.

Gość gość
nie pierdolcie ze młode źle wyglądają, wiekszość jest śliczna i nawet przeciętna "gówniara" przewaznie rozwala na łopatki zadbana dojrzalszą. Juz nie mówiac o tych laskach :O W polszy kobieta konczy sie szybko

Gość gość
Juz nie zaznam wiec nigdy milosci. Tyle lat zycia w marazmie, samotnoci i beznadziei. Pewnie nie tylo ja tak mam, moze z 5% kobiet w moim wieku.

Faktycznie młode laski nakładają tone tapety i myślą że są piękne, jeszcze dziubek zrobią to już w ogóle. Plus jeansy w które ledwo wejdą i ty potem myślisz że to jakiś ideał piękna a potem budzisz się obok niej rano i myślisz "Wtf?"?

A poza tym nagle w wieku 32 lat Cie wzięło na smutki? Może byłaś zbyt niedostępna w młodszym wieku albo szukałaś księcia i teraz jest jak jest :)

Gość gość
Nie chodzi o księcia :DWiadomo że kobieta lubi się podobać, facet rzecz nabyta zawsze moze zniknąć bo ma nogi :P Nie jestem autorka ale rzygam juz tym przytaczaniem księciów, modeli, zgadzasz sie autorko czy u ciebie jest inaczej :D

Czyli co, do tej pory te 32 lata przespała czy nie interesowali ją faceci ?

Gość gość
W mlodym wieku szczerze mowiac nie interesowaly mnei zwiazki, potem na studiach nie wygladalam zbyt dobrze, po studiach wygladalam juz tak, ze sie sobie podobalam, jedna ci, ktorzy mi sie podobali, byli zajecia albo niezainteresowani i nie byli to modele... A teraz ... smutek no. Bylam w jednym 2letnim zwiazku ale rozstalismy sie 2 lata temu. Tyle.

Gość gość
dziś Oj jak czytam juz, ze lecimy lub lecialysmy na badboyów, modeli czy na książąt to wywraca mi sie zoladek. Jakbyscie widzieli na jakich ja lecialam.... a i tak w tym czasie byli zajeci albo ja nie dosc dobra.

dziś No widzisz a w dzisiejszych czasach laski chcą popełniać samobójstwo jak nie mają chłopaka albo są dziewicami jeszcze przed 20stką, to dopiero koszmar

Gość gość
do Infamous -> ja mam 31 i jestem dziewica i w sumie myslalam juz, czy nei skonczyc z soba. powody podobne do autorki. A mldoe to przesadzaja... ale moze dzis w wieku 16-20 lat facet to wielki awans spoleczny? ;)

Gość gość
Tez nie lubie tekstow o bad boyach :/ Zwracam uwage tylko na milych facetow, ale ja nie zawsze im odpowiadam. Mam 22 lata i bylam w 1 zwiazku, chcialam poczekac z seksem bo nie bylam gotowa, to facet sie znudzil i mnie zostawil. Bardzo go lubilam, ale nie pragnelam, zdaje mi sie, ze z mojej strony to bylo tylko platoniczne... Czuje sie dziwna, kobiety w moim wieku biora slub, maja dzieci, a ja mam problem zeby sie z kims przespac i utrzymac zwiazek.

Miło słyszeć że ktoś jeszcze nie uprawiał sexu oprócz mnie po 25 roku życia :)

Gość gość
Ja (autorka) uwazam, ze wielkie milosci po 30stce sie juz nie zdarzaja, bo mezczyzni to wzrokowcy i jak maja sie zakochac w kobiecie, ktora nie jest mloda i przynajmniej 7/10 dla nich? I niby nie jestem jeszcze stara zeby klasc sie do grobu, ale fajne zycie tez mnie nei czeka.

Gość gość
ja tez sie czasem czuje jak taki towar. Tzn ja jestem dosc atrakcyjna, wyjde z moimi atrakcyjnymi kolezankami i paroma mniej, to patrza tylko na nas wyglad, te wg nich mniej atrakcyjne nie traktuja jak ludzi, potrafia byc chamscy wrecz. Wobec ladnej sa tacy milusi i kochani, a przy brzyszej wychodzi z nich chamstwo.

Autorko wiadomo że większość jest wzrokowcami ale weź pod uwagę że np są pary gdzie obie osoby są otyłe, więc dobierają się też względem swoich parametrów (być może wiedzą jak to jest być otyłym) mimo że mogą się wydawać dla siebie nawzajem nieatrakcyjni. Myślę że taka średnia lub nieco poniżej średniej urody dziewczyna także ma szansę na bycie "zdobytą" jeśli ma fajny luźny charakter i obie osoby dobrze się rozumieją, może pracują w tym samym miejscu lub mają ze sobą częstszy kontakt na co dzień. Miałem przypadek że pracowałem z taką średniej urody dziewczyną. Jako że jestem nieśmiały to specjalnie jej nie zaczepiałem mimo że raz tam gdzieś byliśmy razem w jednym miejscu bo nie znała dobrze miasta i wolała iść z kimś. Ale po prostu wydawało mi się że ona nie jest do końca mną zainteresowana bo jestem troche mniej ogarniety może i to się skończyło :)

Gość gość
wszystko mozliwe

Gość gość
Infamous dziś ...np są pary gdzie obie osoby są otyłe, więc dobierają się też względem swoich parametrów (być może wiedzą jak to jest być otyłym) mimo że mogą się wydawać dla siebie nawzajem nieatrakcyjni... Sper_alaj PALANCIE ! Mam piękną, okrągłą żonę i nie zmieniłbym jej na żadną inną :). WYBRAŁEM ją spośród kilku, które mnie interesowały. Pozostałe były szczuplejsze, ale bajaderka jest, była i będzie najpiękniejsza :). x ...Myślę że taka średnia lub nieco poniżej średniej urody dziewczyna także ma szansę na bycie "zdobytą" jeśli ma fajny luźny charakter... Ty kmiocie nie myślisz, a jedynie odbijasz luźny krążek między uszami :P. x ...Jako że jestem nieśmiały... Ciekawe połączenie: BEZCZELNY, głupi CHAM i nieśmiały w jednym :P. Ty nie jesteś nieśmiały, ale wszyscy w Twoim otoczeniu gaszą Cię chamie, zanim zdążysz się ze swoimi głupkowatymi teoriami rozkręcić. x ...Ale po prostu wydawało mi się że ona nie jest do końca mną zainteresowana bo jestem troche mniej ogarniety może i to się skończyło ... Ta dziewczyna była po lobotomii :P ? Bo stwierdzenie, że jesteś "trochę mniej ogarnięty" jest zbytnim eufemizmem. Z chamskim kretynem, trudno jest wytrzymać każdej dziewczynie :D.

Gość gość
Infamous dziś Gdybyś mi wszedł pod rękę, to Ty byłbyś leczony na najbliższym OJOM-ie. Pie_dolony, bezrobotny prawiczek, którego wszyscy w d_pie mają, wylewa swoje żale na forum dla kobiet.

Lepiej odrób prace domową z pszyrki a potem wchodź na "forum dla kobiet" hipokryto :)