Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

32 lata nikt na mnie juz nie poleci po co ja sie oszukuje

Polecane posty

Gość gość
Złota myśl bezrobotnego, niechcianego prawiczka: "Studia do niczego Ci sie nie przydadzą". I taki matoł zgrywa mądralę w temacie. Jakim prawem, życiowa pierdoła, która nigdy w związku nie była, śmie dogadywać normalnym dziewczynom ?

Nie sądzę żebyśmy sie znali więc odbij, idź sobie trolować gdzie indziej. Jakbyś troche poznał życie to byś wiedział jak kończą ludzie po studiach "mądralo"

Gość gość
Infamous dziś G_wno, które w realnym świecie, wszyscy szerokim łukiem omijają, zrobiło sobie niebieski nick i swój smród na kobiecym forum rozlewa. Wracaj do szamba, gdzie Twoje miejsce.

Jak się spodziewałem jesteś zwykłym smarkaczem który szczeka przed monitorem i myśli że jest fajny. I kto tu jest niedorajdą życiową ?

Gość gość
bycie atrakcyjnym nie jest gwarancja udanego zwiazku,przeciez ludzie "brzydcy,inni" tez tworza zwiazki,wchodza w zwiazek malzenski,maja dzieci.A czasami fajna kobieta atrakcyjna jest samotna. Poza tym sa rozne gusta co dla jednego bedzie "brzydkie" dla innego moze byc ladne,atrakcyjne.Jeden lubi rozne czerwone innemu podobaja sie biale,jeden lubi kolor niebieski,drugi woli zielony itp,itd Natura rowniez tworzy roznie wygladajace drzewa,kwiaty,zwierzeta i wszystkie sa na swoj sposob ladne.Co kto lubi.

Gość gość
Ale jak mozna porownywac Kobiete 35 letnia ,do dziewczynki 25 letniej...

Gość gość
Infamous dziś Ukończyłem dwa, różne kierunki studiów i nadal swoją wiedzę poszerzam. Tylko ograniczony matoł uważa, ze studia nie są do niczego w życiu potrzebne. Powtarzam, co stwierdziłem wcześniej: stwierdzenie że jesteś "trochę mniej ogarnięty" jest zbytnim eufemizmem. Wygooglaj sobie, znaczenie tego ostatniego słowa idioto.

Gość gość
Mężczyzna poleci za kobietą nawet starszą, jeśli będzie miała odpowiadni charakter i uśmiech na twarzy.

Gość gość
gość dziś Bo MĘŻCZYZNA wiąże się z KOBIETĄ :), a takie ścierwo jak Infamous, jedynie z jej ciałem :(.

Gość gość
Ja jestem madry inteligentny bo skonczylem studia,a Wy glupki i z takimi bez wyksztalcenia nie utrzymuje kontaktu ;)

G****o mnie koleś obchodzi co ukończyłeś i gdzie dla mnie jesteś no namem możesz sie chwalić ile zechcesz co nie zmieni mojego poglądu na ten temat bo wyjątki potwierdzają regułe. I nie wydaje mi się żeby studia były wymogiem osiągnięcia sukcesu w przyszłości.

30-45 to najlepszy wiek dla kobiety. Na nastki lecą durnie, na kobiety w wieku takim jak ty smakosze ;)

Gość gość
Infamous dziś ...co nie zmieni mojego poglądu na ten temat bo wyjątki potwierdzają regułe. I nie wydaje mi się żeby studia były wymogiem osiągnięcia sukcesu w przyszłości... Regułą jest takie myślenie u przygłupów, którzy nawet matury zdać nie potrafili. Zaraz napiszesz, że z dniówki machania łopatą, wyciągasz więcej od nauczyciela, który pozwolił Ci zawodówkę ukończyć :P.

Gość gość
CZY to ze czlowiek jest wyksztalcony,oznacza ze jest madry ?

Gość daj mu
Huj ci w d**e stara k***o wszystkie jesyescie takie same mam 31 lat mam 20 letnią partnerkę od roku huj już mnie z nią szczela wszystko chcę we mnie zmieniać nawet kolegów chce mi wybierać już nie wiem co to wolność jestem po nieudanym związku mam 8 letniego syna była się puściła z kolegą z klasy potem chciała wrucić no f****ng way nie zemna te numery bruner te 6 lat jak byłem sam były moimi najlepszymi *****lem co chcialem jak nie głupie malolatki to roksa do wyboru do koloru jak tak dalej będzie to p*****le idą wakacje astalavista baby pakuje się iw*********m do Włoszech do kumpla praca już czeka mówi się ze z kobietą źle a bez jeszcze gorzej ni huja straciłem już szacunek do wszystkich kobiet P********E HIPOKRYTKI!!!!

gość dziś No to nie trafiłeś bo mam maturę więc Twoja teoria obalona, ale co do zawodówki to żałuję że do niej nie poszedłem bo na przestrzeni czasu który minął uważam że byłby to lepszy kierunek rozwoju, trochę niedoceniany ostatnimi czasy. Nauczyciele kokosów nie zarabiają, zresztą jak wiele zawodów w tym pięknym kraju :)

Gość gość
gość dziś ...CZY to ze czlowiek jest wyksztalcony,oznacza ze jest madry ?... Wykształcenie i mądrość to dwie różne rzeczy. Mądry człowiek potrafi efektywnie wykorzystać swoje umiejętności, więc i wykształcenie, a wykształcony głupek, będzie pracował za grosze i narzekał, po co te studia kończył :P. Resumując: mądry i wykształcony człowiek, jest mądrzejszy od mądrego bez wykształcenia :).

Co wy z tym wykształceniem, czy hajsem? Najważniejsze żeby człowiek odnalazł swoje miejsce w społeczeństwie. Można być szczęśliwym i spełnionym śmieciarze, a także sfrustrowanym, znerwicowanym prezesem. Czas pracy to nie wszystko, równie ważne są więzi rodzinne, czy relacje przyjacielskie, a tego wykształcenie nie zagwarantuje.

Gość gość
też tak mam - 30 lat, brak milosci a zawodowo jest posypalo, życ mi się nie chce

Gość gość
Infamous dziś Moja teoria głosi, że jesteś zwyczajnie głupi, a nie tylko "jestem troche mniej ogarniety może". W Twoim przypadku, średnie wykształcenie, było rzeczywiście stratą czasu :D. Nawet nie zauważyłeś, że to właśnie wtedy, nauczyłeś się poprawne zdania składać :D. Po zawodówce, byłbyś stuprocentowym chamem, łatwiejszym do zidentyfikowania :P.

Gość gość
Ja nigdy tak nie myślałam, mam 33 lata jestem po rozwodzie, mam dwójkę dzieci a mimo to znalazłam moje szczęście:) Zaraz tu powiedzą oczywiście, że to jakiś odrzut co chciał kobietę z dziećmi ale wali mnie to za przeproszeniem, bo ten ktoś nie ma tego co ja i podejrzewam, że z takim podejściem do ludzi mieć nie będzie:) Więc rozumiem trochę jego frustrację ;P Kobiety po 30 są atrakcyjne, grunt to się nie zapuścić, nie mam zamiaru nawet porównywać się z dwudziestką bo mam swoje życie z którego jestem zadowolona i nie potrzebuje oglądać się na cudze:) Zwłaszcza, że te lata mam już za sobą i wcale nie były one lepsze niż lata dzisiejsze :) może po prostu warto się zatrzymać, przestać się stresować i po prostu rozejrzeć, a okaże się że całkiem blisko spogląda na Ciebie kilka życzliwych, troskliwych par oczu których ty nie zauważasz?:)

gość dziś "Po zawodówce, byłbyś stuprocentowym chamem, łatwiejszym do zidentyfikowania " I ktoś po takich słowach wyzywa kogoś od głupków :D Widać że ty tylko udajesz inteligentnego. Edukacja mogła przydać się do poziomu gimnazjum, szkoła średnia nie nauczyła mnie niczego nowego prócz masy nieprzydatnej wiedzy w życiu codziennym. I nie - nie jechałem na samych dwójach. Po zawodówce masz zawód, po studiach musisz liczyć że ktoś przyjmie Cie z łaski na staż a i tak musisz posiadać doświadczenie albo mieć plecy. Papierek jest jakimś benefitem ale nie gwarantuje Ci jeszcze pracy chyba że ukończysz faktycznie jakieś topowe studia lub uczelnia współpracuje ze znanym zakładem pracy / firmą ... whatever

Gość gość
gość dziś ładnie i mądrze to napisałaś :) .

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy w swoim zyciu spotkasz miłosc ikiedy oraz co masz zrobic aby ja znalezc , napisz do mojej wrózki Sofii , jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
33 i dzieci to spoko, ale dziewice to maja przerabane.... tak - istniea w tym wieku i nie sa smokami ;/

gość dziś Smokami może nie, ale muszą być jaki kenijscy biegacze długodystansowi - nieuchwytne.

Gość gość
Wiesz, nie możesz już tak myśleć w takim wieku bo idąc tym tokiem myslenia kobieta miałaby się prawo czuć atrakcyjnie może przez 10-15 lat życia, a życie jest dużo dłuższe, co powiesz jak bedziesz miała 40, 50 lat? Nie można iść tym tokiem myslenia. w stosunku do całego życia 32 lata to jeszcze dość młody wiek

Gość gość
Bo gdyby było jak piszesz to kobiety po 30-stce w większości by popełniały samobójstwo ;) A można atrakcyjnie wyglądać w tym wieku przykładem jest Marta Żmuda-Trzebiatowska- przecież ona ma ponad 30 lat