Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

32 lata nikt na mnie juz nie poleci po co ja sie oszukuje

Polecane posty

Gość gość
Mi sie wydaje ze kobieta 40-50 w polsce to juz jest uwazana za babcie i nikt nawet nie patrzy czy ona jest zadbana czy nie. Stad pragnienie atrakcyjnosci bedac po 30stce.

Gość gość
Prawikom o to chodzi zeby popelnialy samoboja znienawidzone kobiety po 30. A najlepiej wszystkie co ich nie chca. Na wsi kobieta +25 jest uwazana za stara. Sredniowiecze i dno pisowskie.

Gość gość
2016.05.09 Infomaus ty wiesz ze to forum dla kobiet? to po co siedzisz na damskim forum, chamie kretyński i sie tu zwalisz wywyzszasz swoimi studiami co kogo obchodzi co masz skończone?możesz mieć nawet 10 kierunków a twoja inteligencja jest równa zeru.

Gość gość
21;18 jak wolales jakas dziwke co ci lody robila, pznokcie co noc pilowala, d**y dobrze ci dawala, nie chciales skromnej dziewczyny, to dobrze ci zrobila ze poszla bzykac sie gdzie inczej, sami chcecie d***** zadbane z tipsami a one wymagaja od was worka kasy, ja moge miec faceta skromnego i moze 1000zl zarabiac ale niech jest miedzy nami wzajemny szacunek i zaufanie.

Gość gość
nie przejmuj się ja mam 25 lat i facet (10 lat starszy) poszedł ode mnie do 37 latki, więc jak widzisz nie ma na to reguły