Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mezczyzn pragnacych miec dzieci

Polecane posty

Gość gość

czy zwiazalibyscie sie z kobieta ktora moze urodzic ale nie musi, tzn. nie ma parcia na dziecko, nie przepada za dziecmi, ale jak sie juz przytrafi ciaza to urodzi i bedzie wychowywac, z tym ze uprzednio bez specjalnych staran i pragnien?jak odbieracie taka osobe?

Gość gość
Związałbym się z kobietą, która nie chce mieć dzieci, bo sam ich nie chcę.

Gość gość
Nie jestem facetem, ale na poczatku zwiazku tak wlasnie to u nas wygladalo. Obydwoje mielismy jednak swiadomosc, ze to, ze nie zalezalo mi na dzieciach moze ulec zmianie - kobieta ledwo po dwudziestce nie moze wiedziec, czy kiedys bedzie chciala dzieci czy nie. Teraz chcemy obydwoje.

Gość gość
Moj kuzyn jest bezdzietny z wyboru i szuka partnerki o tych samych pogladach. Ma pecha w milosci, bo dwie jego byle, powazne partnerki zostaly juz matkami. Na szczescie nie z nim, zadna nie byla na tyle wredna, by wrobic go w niechciane dziecko. Ja go rozumiem, bo mam takie same poglady, jednak jakos podswiadomie otaczam sie bezdzietnym towarzystwem. Mysle, ze bezdzietnych z wyboru jest wiecej, najlepiej szukac na forcha i grupach internetowych dla takich osob ;)

Gość gość
ja nie o to pytam ze definitywnie kobieta nie chce miec dzieci, ale o taka co podchodzi do sprawy bez entuzjazmu i dziecka nie pragnie, po prostu wszystko jedno, co bedzie to bedzie

Gość gość
bo to do kobiet niepodobne zeby nie mialy parcia na dziecko.a jak do takich podchodza mezczyzni ktorzy z kolei maja takie parcie?czy wam przeszkadza jesli kobieta nie wykazuje checi macierzynstwa i jedynie zgodzi sie, ale nie bedzie goraczkowo pragnac dziecka?