Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja teściowa...

Polecane posty

Gość gość

...to dobra kobieta, jednak jej brudastwo i wygodnictwo mnie przeraża . Na jutro ma zaplanowanego lekarza , dlatego kazała mojemu mężowi po siebie przyjechać, bo od nas bliżej. No dobra, chociaż pal licho, ze spod jej bloku odjeżdża autobus prosto pod przychodnię. Po wizycie również nie pojedzie do siebie bo bliżej do nas i mąż ja odwiezie w drodze do pracy. Mąż aktualnie ma nocne zmiany, ale ukochana mamusia nie pomyśli by samodzielnie ruszyć d**e, a jej troska ogranicza się do tekstu, nie wyspisz się... no cóż... dzisiaj przeszła sama siebie... śmierdzi potem, okna nie pozwala otworzyć i chyba zaraz ja skrzywdze bo robi mi syf . Jedząc ciasto ubrudzila mi zlew i ręczniki, gdzie??? W łazience... no chol.e.ra

Gość gość
W mojej głowie pojawia się w takich momentach pewne pytanie , a mianowicie; czy jesteś od niej zależna finansowo, etc,?

Gość gość
Właśnie nie jestem.. tylko nie ja powinnam ja wyprosic z domu. Kurde , polazla niby po lody , a dzwoni obca kobieta z tekstem, teściowa jest tu i tu, nie wie jak wrócić. No tylko jej jeb...

Gość gość
Bóg cię widzi i twoją złość, pychę i nienawiść do starszej kobiety. Teściowa to matka, a ty szmata.

Gość gość
Bóg widzi też jak jakiś sk*******el mnie obraża

Gość gość
też będziesz teściowa...

Gość gość
Będę albo i nie, ale bez smierdzenia potem.

Gość gość
No ludzie, wyobraźcie sobie, odwiedza Cię ktoś,kto śmierdzi i czuć go w korytarzu bez opcji otwierania okien.. jeśli kogoś to nie razi to naprawdę nie chcę wiedzieć jak ma w domu

Gość gość
AUTORKO:) a u mnie jakby odbicie twojej synowej,to napisałaś w pierwszym swoim wpisie i pierwszym zdaniu. Baba nie ma zielonego pojęcia o niczym,jej zajęcie to praca do ktorej ucieka .Ma prace gdzie zawsze moze wyskoczyc i cś załatwić ale tylko dla siebie.Z dzieckiem do lekarza NIE,do ę nie da rady się urwać.Poza tym podpuszcza i dziecko i męza na wszystkich z którymi jej nie po drodze. W domu t shirty się wącha bo wszystkie sa w kolorze czarnym wrzucone do szafy i te czyste wyprane i te noszone,wygladają jakby psu z gardła... Daję głowę ze poza domem rżnie damę i ocenia innych,mnie pewnie tez nazywa odpowiednio bo moja pedanteria zawsze przeszkadzała.

Gość gość
gość dziś AUTORKOusmiech.gif a u mnie jakby odbicie twojej synowej,to napisałaś w pierwszym swoim wpisie i pierwszym zdaniu. xxxxxxx miało być odbicie tesciowej .U mnie synowa walczy

Gość gość
wszystkie stare wredne teściowe niech się zamkną !!!!!

Gość gość
Młoda! ty tez będziesz starą rurą i na dodatek bardziej głupią niż jestes teraz. WYPAD cieciu!

Gość gość
Oj... zaraz rurą... nie trzeba brać przykładu z innych