Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupujecie mieso dla waszej rodziny

Polecane posty

Gość gość

Przeprowadzamy sie do duzego miasta z cala rodzina. Do tej pory nie mielismy z tym problemu, bo kupowalismy u sprawdzonego rzeznika. Z tego co sie orientowalam Alma jest bardzo droga a zeby kupowac w biedronce to sie obawiam. Slyszalam, z eintermarche robi swoje wedliny. Gdzie wy kupujecie mieso?

Gość gość
popytaj sie sasiadow

Gość gość
up

Gość gość
W stokrotce.

Gość gość
Ja staram się nie kupować mięsa w większych albo mniejszych marketach. Niestety ale kiedyś przez takie zatruła się moja rodzina. Nic dziwnego jak potem wyczytałam że między innymi dodają do niego mnóstwo chemikaliów żeby wyglądało na świeższe. Ogólnie idą tam bardziej w masowość a nie w jakość. Najlepiej kupować w typowo mięsnych sklepach u mnie to jest Kiszeczka www.kiszeczka.pl. Człowiek ma pewność że to co kupuje jest zdrowe i bez żadnych obrzydliwości. Jeżeli chodzi o wędliny to też biorę od nich.

Gość gość
W 99% przypadków w sklepie LIDL (piersi z kurczaka, pałki, schabowe, mielone, polędwicę wieprzową..)

Gość gość
W delikatesach

Gość gość
Ja delikatesy omijam szerokim łukiem i po wołowinę podjeżdżam do zakładu http://cezan-ubojnia.pl tam mięso mają o niebo lepsze niż w sklepie.