Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co przywracacie tematy z przed 2 czy 3 lat , ktore maj ponad 1000 odp

Polecane posty

Gość gość

po co przywracacie tematy z przed 2 czy 3 lat , ktore maj ponad 1000 odp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Klopsiki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Koperek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pieczarki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Marynatą zalewa się produkty przeznaczone do obróbki cieplnej takie jak mięsa lub warzywa co ma na celu przeniknięcie aromatów przypraw do zamarynowanej żywności i poprawienia jej walorów smakowych. Marynowanie mięsa powoduje, że staje się ono bardziej soczyste. Przy robieniu marynaty do mięs trzeba pamiętać by nie przesadzić z ilością octu, oliwy i przypraw. Aby uniemożliwość rozwój bakterii, marynowanie powinno zachodzić w chłodnym środowisku (w lodówce).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Weś Ne Peldol if you know what i mean

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
BBQ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×