Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutna ta wiosna

Polecane posty

Gość gość

A miała być cudowna, ale nie wyszło, mam problemy sercowe i w ogóle jest ciężko :( A jeszcze mam mese nauki bo sesja za pasem... Smutno

Gość gość
Ojej to dużo siły do nauki życzę.Też chcę pojsc na studia na jesieni.s

Gość gość
też zapalenie wsierdzia?

Gość gość
a cóż to za problemy sercowe?

Gość gość
a nic tam letki zawal:(

Gość gość
Poważna sprawa:-(s

Gość gość
jak to jest podpalenie wsirerdzia to ja tego bynajmniej nie chce leczyc;p

Gość gość
19:42-a szkoda gadać... Nie układa mi sie z facetem już od miesiąca, a jesteśmy razem 7 lat. On straszy zerwaniem i zwala winę na mnie... Siedzę sama w mieszkaniu, nie mam się do kogo odezwać, mam jakieś koleżanki, ale one zajęte nauką... Swoją drogą ja też się powinnam uczyć teraz, ale przez to wszystko czasem mi brak motywacji, a nie moge zawalić roku... Zawsze lubiałam wiosnę, a ta jest dość smutna

Gość gość
To prawda.s

Gość gość
dobrze, ze jest net to sie chociaz moge tu wygadać... Koleżankom troche sie wygaduje ,ale pewnie nie chce im sie wysluchiwac w kolko o tym samym... ogólnie to czuje się beznadziejnie, a dzisiaj to juz szczegolnie. Może to i dobrze, ze mam duzo nauki z drugiej strony to moge sie chociaz czyms zająć, ale ogolnie jest mi ciezko sie w ogole do tego zabrać. Nie moge niczego zawalic...

Gość gość
nie jesteś sama , obawiam się że słabo zdałam maturę i nie dostane się na żadne ciekawe studia w dodatku ciągle kłócę się z chłopakiem i nawet to słońce mnie nie pociesza ciągle mi jakoś smutno ..

Gość gość
19:52- może nie będzie tak źle i jednak dobrze Ci poszła... Też się ciągle kłócę z chłopakiem, ostatnio jest coraz gorzej, czasem myślę, ze może on ma kogoś innego, albo już mu nie zależy :( A myślałam, że będziemy razem na zawsze... Słońce świeci, ale tym bardziej jest smutno

Gość gość
Będzie dobrze ! A Tobie radzę jakoś skupić się na sesji bo niedługo się pogodzicie i będzie wszystko dobrze a po co Ci poprawka ! :) W każdym związku jest czasami lepiej a czasami gorzej . Też byłam pewna że będę z moim chłopakiem zawsze a z dnia na dzień zaczynam w to coraz bardziej wątpić .. Dla niego są bardzo ważni koledzy czasami wydaje mi się że ważniejsi niż ja przez to jestem zła i są ciągłe kłótnie ..

Gość gość
U mnie dokładnie tak samo, ważni koledzy, piwko , imprezki, a ja się czuję jakbym była na ostatnim miejscu, a wcześniej tak nie było, dopiero od niedawna coś się pogorszyło, przez te 7 lat jeszcze nie było tak źle jak teraz między nami ... Ciężko by było zakonczyć związek po takim czasie