Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to sie liczy dla kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Czy to duzy plus jesli facet jest bardzo bogaty, zarabia gigantyczne pieniadze ma wieloset osobowe firmy? Czy to na tyle duzy plus aby byl decydujacy przy wyborze partnera? Prosze o szczerosc i tak nikt Was tu nie zna.

Gość gość
plus? niekoniecznie. łatwo stać się marionetką w rękach takiego, a człowiek, który ma pieniądze, lubi władzę nad wszystkim. jak któraś jest bardzo zdesperowana i woli pieniądze od wolności - niech ma.

Gość gość
Ja się boję bogatych mężczyzn i takich unikam. Wiem, jestem dziwna, bo moje koleżanki, zrobiłyby wszystko, żeby takiego bogacza przy sobie utrzymać, już nie raz od nich słyszałam, że coś ze mną nie tak.

Gość gość
na kasę lecą materialistki fakt że to duży plus ale i też minus czy mając tak wielką firmę będziesz mieć czas dla żony czasem kobiety wolą mężczyzn co mniej zarabiają a więcej czasu mają dla nich dlatego tak chodliwi są mężczyźni wolnych zawodów żadna kobieta nie chce męża co widzi go tylko przez godzinę dziennie no chyba tylko taka co tylko faceta dla kasy wzięła po za tym dla kobiet bardziej liczy się to że może polegać na mężczyźnie w każdej sytuacji że facet jej pomoże w potrzebie itd. oraz oczywiście atrakcyjność mężczyzny moim zdaniem pieniądze są miłym dodatkiem do faceta ale tylko dodatkiem

Gość gość
moim zdaniem najlepszy facet to taki, który mieści się w tzw. klasie średniej wyższej. nie bogacz, ale może sobie pozwolić na to i owo, zapracował na swoje, ale forsa nie sprawi, że wszyscy mu tyłek zaczną całować. złoty środek.

Gość To może i ja się wypowiem
W końcu porzuciłam dwóch bogaczy w życiu. Pierwszego raz a drugiego dwa razy zostawiłam bo chciał powrotu a ja chciałam stabilizacji i tak z braku laku wróciłam do niego na krótko zanim poznałam kilku facetów w tym mojego męża. Potem za mną łaziło dwóch milionerów, dwóch sportowców i mój mąż dla którego zupełnie straciłam głowę -był z nich wszystkich najbiedniejszy i najpiękniejszy w każdym znaczeniu tego słowa Piękna dusza. A pieniądze to nie wszystko choć bardzo byśmy chcieli-jednak nie to sie w życu liczy najbardziej!

Gość gość
To fantastyczne ile tu idealistek? Rozumiem ze perspektywa mieszkania w 1000 m2 rezydencji z basenem, kortem tenisowym, sauna itd, sluzba sprzatajaca i gotujaca, nie pracowanie, co roku nowy luksusowy suv za 1 mln zl, zakupki i salony pienkosci za 50 tys miesiecznie i co 4 msc wakacje egzotyczne 6 gwiazdek sa dla Was nie istotne. Przeciez autor komentarza pisal wyraznie o szczerosci? Co by bylo gdybyscie odpowiadaly podlaczone do waliografu?

Gość gość
Ja pisałam szczerze, bo e się bogatych ludzi i takich unikam. Ważniejsza jest dla mnei rodzina, szczęśliwa, pełna rodzina , której nigdy nie miałam, niz basen, kort tenisowy i nowe auto co roku.

Gość gość
w wyobrazni facet to kazda kobieta poleci na takie cos , ale prawda jest taka ze jednak normalne , porzadne kobiety kieruja sie uczuciami a nie portfelem. Co im po rezydencji i wakacjach egzotycznych skoro nie beda tam z ukochana osoba. Mysle ze jednak kobita woli byc nad morzem z chlopakiem , ktorego kocha i ogladac z nim zachod slonca niz byc z kims na egzotycznych wakacjach dlatego ze on jest bogaty

Gość gość
to nie chodzi o to, że ludzie nie chcą mieć luksusu. Chodzi o to, że to zawsze będzie czyjś luksus. W takim związku nie ma miejsca na równość, zawsze wygrywa osoba która za wszystki płaci.

Gość gość
poznasz dziewczyne , ktorej kasa imponuje itd ale z czasem ona sie toba znudzi i znajdzie innego bogatego albo jak spelnisz juz wszystkie jej zachcianki i skorzysta z toba z zycia to odezwia sie w niej uczucia, potrzeba bycia z kims kochanym wiec pewnie kogos pozna i cie zostawi

Gość gość
WY KURRWY JEEBANE

Gość gość
Dalam kosza facetow z listy 100 najbogatszych Polakow (w polowie stawki od lat). Byl prostakiem i chamem. Naprawde, pieniadze nie sa wszystkim.

Gość gość
fajnie jest wspolnie z chlopakiem do czegos dojsc, wspolnie zapracowac np na dom

Gość daj mu
Taka co leci na kasę będzie cię dojić z kasy a ty będziesz bulic i utrzymywać jej fagasów a oni będą z uśmiechem na twarzy ja posuwac jak kobieta szanuje cię za grubość portfela to znaczy że nie szanuje cię wcale jesteś dla niej bankomatem a bankomatu nie darzy się uczuciem tylko wyciąga z niego kasę

Gość gość
up

Gość gość
Jak zarządza tyloma ludźmi to mało co jest w domu obecny. Samotne dni i noce, wszystko na głowie kobiety.

Gość gość
Kasa sie liczy w zyciu i jest bardzo wazna,a chamem i prostakiem moze tez byc biedak. Mozg...czasem nalezy uzywac.

Gość gość
Kobietki nie mowcie ze nie chcialbyscie byc caryca na dworze pana?

Gość gość
Marzylabym jednak o tym by moc tak zyc nakladem swej pracy z wlasnych interesow a nie cudzych.