Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochalam sie w kumplu mojego chłopaka!

Polecane posty

Gość gość

Tak jak pisałam powyżej zakochalam sie w kumplu mojego faceta od pierwszego wejrzenia, non stop o nim mysle, nie moge przestać czuje ze to ten facet z którym byłabym szczęśliwa, z moim obecnym facetem nigdy nam się nie układało, po prostu nie pasujemy do siebie, ciągle kłótnie :/ Co zrobić w takiej sytuacji, gdyż nie jest prosta??

Gość gość
To po jaką cholere z nim w ogóle jesteś skoro się nigdy nie układało. Chyba sama jesteś jeszcze strasznie nie dojrzała.

Gość gość
Dokładnie - czemu z nim jesteś? Zawsze zastanawiałam się nad koncepcją takich związków. Czemu ludzie łączą się w pary, gdy czują, że to nie to? A potem się mówi, że co 3 małżeństwo kończy się rozwodem...

Gość gość
Myślałam po prostu że go kocham, dopóki nie spotkałam jego kumpla :(

Gość gość
Mialam,a raczej mam ten sam problem. Moj facet jest wspanialy,dobry,uczynny,a jednak zakochalam sie w jego koledze.Nie wiem jak to sie stalo,to bylo jak piorun z jasnego nieba. Przeprowadzalismy sie i "On" mial z nami zamieszkac. Kiedy wszedl stanelam jak wryta,a serce zaczelo mi mocnej bic.Nie bylo dnia zebym o nim nie myslala.Co gorsza zauwazylam,ze ja jemu tez wpadlam w oko.Atmosfera byla napieta jednak miedzy nami do niczego nie doszlo.Szarpalam sie z uczuciami,on wyznal co czuje i doszlismy do wniosku,ze zostawiamy sprawy tak jak sa. Od tego czasu minelo juz 4 lata,mieszkamy gdzie indziej,jednak za kazdym razem gdy go widze odbiera mi mowe. Swojego faceta kocham,szanuje i nie wem jak moglam zauroczyc sie w kims innym.

Gość gość
Ale często tak jest ze jak juz jedna osoba zauroczenie się tak szybko, to druga zazwyczaj tez :(