Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona710

moj chlopak jest strasznym kobieciarzem :(

Polecane posty

ostatnio jak siedzielismy ze znajomymi i byla jakas nowa dziewczyna to zaczal nagle ja nosic na rekach , nastepny raz byl kiedy zorganizowalismy spotkanie po latach z klasa to na chwile sie obrocilam a on zaczal puszczac oczko do swojej bylej jak chcialam sprawdzic na jego telefonie ktora godzina to zaraz mi go zabral pozniej widzialam z iloma dziewczynami pisal nie sprawdzalam tego poprostu ukradkiem zobaczylam strasznie mnie irytuja takie rzeczy pewnie przesadzam ale ja nie wiem co mam zrobic nie chce zeby byl taki jak kiedys

Gość gość
wiedziałaś z kim się wiążesz to teraz buzia na kłódkę

Gość gość
Powiem ci ttaki byl tylko ty tego nie widzialas bo udawal ideal. Ja to przerabialam. 8l bylam z facetem, dalam mu dziecko. Wypaczalam zdrady, romanse. 2x mnie zostawil. Raz na poczatku zwiazku, pozniej jak bylam w ciazy. Wracal jak gdyby nigdy nic. A ja wybaczalam. Z niczyl mnie psychicznie, sprawil ze balam sie zostac sama. Zaczal pic, wyciagac rece. Stal sie potforem. Bywalo ze bylo dobrze ale na jakis czas zawsze. W koncu wyjechal z pl za praca, mial nas zabrac - mnie i corke. Po miesiacu poznal jakas pinde i nas zostawil. Dziekuje Bogu ze uwolnilam sie od niego i pluje sobie w twarz ze tyle lat dalam sie niszczyc psychicznie. Od roku i 3 miesiecy jestem szczesliwa . Poznalam super faceta. Jestesmy malzenstwem od nie dawna. To wspanialy maz i ojciec. Wyciagnij z mojej histori wnioski i zrob co nalezy bo inaczej popelnisz moje bledy!