Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doradzcie mi spacerowke??

Polecane posty

Gość gość

hej. Chcialabym kupic spacerowke, ktora ma: skretne przednie kola, kola pompowane takie wieksze, ostatecznie piankowe ale koniecznie wieksze. I albo przekladana raczke, albo mozliwosc przedkladania siedziska przodem lub tylem do kierunku jazdy. No i ostatni wymog zebym nie musiala zdejmowac siedziska przy skladaniu wozka do bagaznika. Cena do 600 700zl. Ma moze ktos spacerowke ktora pokrywa sie z moimi,,zapotrzebowaniami''?? Szykam w necie, ale jak ma jedno to nie ma drugiego i tak w kolko...

Gość gość
Hmm... Twoje oczekiwania się wykluczają. Jeżeli siedzisko jest przekładane, wówczas trzeba je zdejmować do samochodu. A z kolei wózki z przekładaną rączka są raczej z wyższej półki i droższe. Musisz z czegoś zrezygnować - a w jakim wieku masz dziecko? Może ta opcja przodem / tyłem nie jest niezbędna i wtedy od razu robi się większy wybór.

Gość gość
EasyGo Optimo?

Gość gość
No właśnie ten EasyGo Optimo będzie ok. Stelaż ten sam co belgijski Childwheels D-max i hiszpański Be cool Slide, tylko tapicerka w polskim wydaniu.

Gość gość
Bebetto nico

Gość gość
Super temat. Ja też szukam takiej spacerówki. Właśnie rozważam bebetto nico i easy go optimo. Moje wymagania dodatkowo to: - wysoka rączka do prowadzenia - dużo miejsca do spania(wzdłóż i wszer). Który tak ma??? Violka:)

Gość gość
Riko Expero albo Expander Antari - jedno i to samo tylko różne tapicerki Jedo Trim Anex Cross

Gość gość
Wyżej wymienione wózki są 3w1 albo 2w1 a ja potrzebuję tylko spacerówkę. Violka:)

Gość gość
No i budżet max 800. Violka:)

Gość gość
Hej Viola. tu autorka. Wiesz myślę ze chyba muszę zrezygnować z jednej z tych rzeczy. Jest mnóstwo super spacerówek tylko, że dziecko jeździ tylko przodem. Czyli my nie widzimy dziecka, a tego mi najbardziej szkoda. Ale ma już 8 mies więc może jej już nie potrzebna mama tylko zwiedzanie świata. Znalazłam coś na allegro. ma przekładaną rączkę, ale nie ma skrętnych kół. Wpisz sobie spacerówka maked i zobacz. Tylko nie wiem czy to nie jakiś starym model. Co o tym myślisz?

Gość gość
Wszystkie spacerówki z zestawów 3w1 i 2w1 MOŻNA kupić osobno!!!

Gość gość
Qinny Zapp, ale tu znowu małe koła i drogi.

Gość gość
Tego wyżej są 2 rodzaje, jedne mają siedzisko wyciągane i wkładane w obie strony, a drugie mają siedzisko przyczepione na stałe do stelaża

Gość gość
Autorko, ja kupowałam nowa spacerowke jak maly mial 8,5 mc bo ta od wozka 2w1 mi nie podpasowala i tez sie uparlam ze koniecznie musi miec opcje przodem do mnie. W koncu zdecydowalam sie na taka ktora tej opcji nie ma bo we wszystkich innych aspektach byla dla mnie idealna. Mlody jezdzi przodem do kierunku jazdy i jest wniebowziety. Ja tez niepotrzebnie sie przejmowalam bo wcale tak nie cuduje jakbym sie tego sppdziewala. Siedzi grzecznie bo obserwuje otoczenie. I tak za 2-3 miesiace bedziesz musiala ja odwrocic bo chyba nie bedziesz wozic roczniaka tylem? W wielu spacerowkach jest takie okienko na budce wiec mozesz sobie podejrzec czy wszystko ok bez obchodzenia wozka na okolo co chwile. I uwierz mi ze taki "duzy" maluch juz nie musi patrzec caly czas na mame i chetnie sie zajmie otoczeniem :)

Gość gość
Hej autorko-tu Violka. Oglądałam Maked, jakoś nie znam firmy i nie ufam, poza tym to wózki raczej z tzw.czołgów. Rozglądam się za czymś "delikatniejszym". Quinny też oglądałam, fajne, cenowo tragedii nie ma bo na allegro ok.650zł kosztuje, jednak czytając wymiary to jakiś niski mi się wydaje. Ja mam 178cm wzrostu więc potrzebuję wysoko prowadzić a tam rączka jest na wysokości ok.1m. Może gdybym "na żywo" u kogoś obkukała to inaczej by było. No mi najbardziej zależy na tym aby wózek był wysoki i dziecko mogło w nim komfortowo spać, a moje dziecię ma 1,5 roku i jest duże więc nie wiem czy coś znajdę. Obecnie mam espiro magic pro i nie spełnia on moich oczekiwań.

Gość gość
Nie wszystkie Quinny na Allegro to te z obracanym siedziskiem. Zazwyczaj te tańsze to są nieobracane. No i zapomnij w nich o dużych kółkach.

Gość gość
Violka jesteś ze Śląska albo Wielkopolski?

Gość gość
Nie, nie jestem, a co?:)Violka

Gość gość
Bo tak z niemiecka napisałaś: obkukała.

Gość gość
Wiecie co skoro już rozważacie nawet Zappa, który ma mały stelaż, małe kółka i ogólnie małe kubełkowe siedzisko, to na waszym miejscu wzięłabym po prostu już tego Optimo, bo stelaż też mały i cienki ale wyższy od Zappa, kółka większe i co istotniejsze nie jest kubełkowy tylko się normalnie rozkłada i siedzisko jest bardziej wyściełane.

Gość gość
A jak wam się nie podobają tapicerki to ten sam model można wziąć od Childwheels albo Be cool z prostszymi jednokolorowymi tapicerkami i bez wstawek ze skóry, ale te polskie chyba tańsze są mimo że bardziej naćkane.

Gość gość
No i tak właśnie on mi najbardziej chyba się podoba V:)

Gość gość
Up

Gość gość
Baby Active Sport Q (EasyGo Optimo ma też pompowane koła do dokupienia osobno)

Gość gość
No i widziałam optimo i nico na żywo. Optimo śliczny wizualnie, ale konstrukcja prowizorka i wózeczek malutki, zresztą wprawiony w boju sprzedawca nie poleca. Za to nico poleca, wózeczek solidny, wysokie oparcie. Jednak gdy włożyłam do nico mojego malucha to siedzi na styk, także zostaję przy magic pro, z deszczu pod rynnę nie ma co v:-)

yazz air albo zaapp są warte poleceni, ten drugi to klasyk który zawsze jest na czasie

Gość gość
tak, zapp jest swietny :) uwielbiam takie ultra lekkie spacerowki- od razu spacer jest przyjemniejszy :)

Gość gość
czy ktos tu ma profity z reklamy quinny? przeciez ten wozek wcale nie jest ani ultra lekki, ani nie ma wygodnej, miekkiej wysciolki dla dziecka, ani nie wyglada najlepiej. w tej samej cenie mozna juz dostac recaro, cybex, tfk albo moon - o wiele lepsze spacerowki.

Gość gość
yezz jest leciutki, chyba ze 5kg to jest ciężka waga