Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczkamała

Jak odowłać randke w mieszkaniu?

Polecane posty

Gość randkowiczkamała

Mam problem. Umówiłam się na randkę z facetem w mieszkaniu jego. Stwierdziłam teraz, że nie jestem na to gotowa, że w sumie mało go znam. Jak to teraz odkręcić?

Gość randkowiczkamała
W sensie ja bym chciała się z nim spotkać, ale nie u niego. On już się nastawił psychicznie, że do niego przyjdę.

Gość gość
normalnie ,zadzwoń i powiedz że jednak wolałabyś na neutralnym gruncie ,że to troszkę za szybko i że nie czułabyś sie komfortowo

Gość randkowiczkamała
Właściwie to nie wiem dlaczego się nad tym zastanawiam, zawsze tak robiłam i nie miałam z tym problemu. Chyba dlatego, ze on mi się bardzo podoba i nie chcę wyjść na idiotkę.

Gość gość
A to idąc do niego od razu zakładasz, że musi być seks? Ja nie wiem czy to ja mam szczęście takie, ale spotkałam się z facetem u niego. Spaliśmy w jednym łóżku przez tydzień (bo mieszkamy daleko od siebie) i nic poza przytulaniem i całowaniem nie było. I już zastrzegam, że żadna z niego "c***a", po prostu ja nie byłam gotowa tak szybko, a on szanował moje zdanie. Jesteśmy razem od 8 miesięcy i nie żałujemy, mamy czas to nadrobić :D

Gość randkowiczkamała
No własnie, mam wrazenie, ze ludzie tak to postrzegają randka w domu = seks. Nie wiem jak on to postrzega. Nie znam go na tyle. Nie wiem czy chcę z nim uprawiać seks. Dlatego chcę poczekać.

Gość randkowiczkamała
Doda, ze masz szczęście, ja zazwyczaj trafiam na facetów, którzy chcą mnie zaciągnąć do łózka i powiedzieć papa. Niektórzy się świetnie maskowali. Ja się po prostu boję.

Gość gość
jestescie bezwolne? bedzie chcial seksu to bedzie go miec?

Gość gość
No wiesz co? To najpierw chcesz, facet już pewnie kupił gumki i odpowiednią dawkę alkoholu, a więc wykosztował się na ciebie, być może zaplanował też gdzie ma umieścić kamerki, aby mieć pamiątkę po tej randce,a ty mu takie świństwo robisz? Wstydziłabyś się :P

Gość randkowiczkamała
Haha, no widocznie mocno sie wykosztowal, bo jak zaproponowalam zmiane miejsca to mu mowe jakby odjęło i zamilkł. Jednak intuicja to jest kobieca rzecz ;)