Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beskidzki

każda kobieta tak się zachowuje i ma nadzieję i marzy ?

Polecane posty

Gość beskidzki

niczego kobiecie nie obiecywałem i nawet się nie spotkaliśmy razem we dwoje na randce , ładna kobieta i zadbana jest Ola długowłosa blondyneczka i pracuje od rana w sklepie jako sprzedawczyni w małym osiedlowym sklepie , czasem wpadam do tego małego sklepu osiedlowego tuż po otwarciu o godz. 5 z minutami i Ola już jest w sklepie , wrzucam kilka bułek-kajzerek do koszyka , trochę masła , rzodkiewkę, ogórek , kilka plasterków wędliny i pędzę do kasy aby zapłacić za zakupy a przy kasie jest Ola uśmiechnięta i nalicza moje zakupy , dorzucam kilka słów przy kasie, że Ola o poranku wygląda przepięknie i płacę 10,38 PLN pędzę do swojego auta i jadę do swojej pracy , jakiś czas temu podałem Oli mój nr telefonu i wtedy zaczął się mój koszmar i Ola po pracy po godz. 14 wydzwania do mnie z zapytaniem, kiedy będziesz w domu , kiedy wracasz z pracy ? ale zaraz Olu , dlaczego pytasz o moje sprawy ? a Ola odpisała SMS-a , że już tak się długo znamy i czuję, że jesteś moim mężem , więc chcę wiedzieć , gdzie jesteś i co teraz robisz ? moje kolana się ugięły , niczego nie proponowałem do tej pory kobiecie a kobieta mnie uważa za swojego męża , blady strach , co robić z taką kobietą , która mnie uważa za męża i nawet nie było jednej randki ?

Gość gość
zmień sklep, zablokuj ją w telefonie i przestań się użalać.

Gość gość
Normalne kobiety tak się nie zachowują. Zmień sklep:)

Gość gość
po co dales jej numer skoro nie chcesz by dzwonila do ciebie, kiepskie provo