Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TixTom7·

Mam ochotę na pieszczoty z Neptykiem.

Polecane posty

Choć chętnie zerżnąłbym Oszeczkę, nie ukrywam, że mam nieodpartą chęć na dzikie pieszczoty z pewnym Panem Łukaszem, zwięźle mówiąc Neptykiem. Jego blond grzywka i brązowe jak gowno oczy doprowadzają moje krocze do obłędu. Patrząc na jego selfie z psem, czuje jak mi rośnie ciśnienie w galotach. Neptyk, odpisz proszę.

Gość gość
Gruba zona poplakala sie przez temat o grubasach i szpary nie chce popuscic mimo ze range rowera juz odpaliles by wjechac w jej szeroka piz/doche?

Gość gość
Kup jej cielaka na przekaske albo spadochron na nowa spodnice moze jej humor poprawisz :-)

TixTom7·dziś Choć chętnie zerżnąłbym Oszeczkę, nie ukrywam, że mam nieodpartą chęć na dzikie pieszczoty z pewnym Panem Łukaszem, zwięźle mówiąc Neptykiem. Jego blond grzywka i brązowe jak gowno oczy doprowadzają moje krocze do obłędu. Patrząc na jego selfie z psem, czuje jak mi rośnie ciśnienie w galotach. Neptyk, odpisz proszę. X Przecież masz starego w wannie. Bawcie się dobrze :-D

Podszyw, Ssij tam staremu w wannie, bo dziadek w kolejce stoi. Tylko tak po same jaja :-D