Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję że mąż mnie zdradził

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu nie układa się nam, Mąż późno wracał, zaczął wyłączać tel jak wychodził z domu, często spał na kanapie, bo jak twierdził zasnął oglądając telewizor. Twierdzi że nie trzeba mówić kocham bo prawdziwy facet nie okazuje uczuć( jeszcze kilka lat temu mówił non stop). Zaczął inaczej mnie traktować. Ostatnio oglądaliśmy film, w którym była scena że facet ma dziecko z inną, a mąz wypalił że jakby on miał to by tego dziecka nie zostawił. Wiadomo że żeby było dziecko musi być seks. Jak zaczęłam drążyć temat to powiedział że tak powiedział. Zaczął bardzo dbać o swój wygląd. On ma okazje żeby zdradzić często wyjeżdża na różne szkolenia, spotkania itd. Jak sprawdzić czy on kogoś ma?

Gość gość
znowu prowo......ludzie ile wam placa za te bzdety

Gość gość
Niestety to nie prowo

Gość gość
zapytac wprost

Gość gość
Ciężko tutaj coś doradzić, nawet jeśli nie chodzi o zdradę to takie zachowanie jest zastanawiające. Ja to bym zaczęła rozmowę czy wszystko u niego w porządku i zapytałabym co się dzieje, czy ma jakieś problemy. Nie sugerowałabym od razu zdrady, ani nie miałabym pretensji bez awantury spokojnie z troska zapytałabym się co się dzieje, dlaczego tak się zmienił. Będziesz widziała jego reakcję, jeśli zacznie się migać kręcić, uciekać wzrokiem, to znaczy, że coś ukrywa albo kogoś. Nie atakuj, tylko spokojnie powiedz, że go kochasz i że może na niego liczyć. Nie chodzi tutaj o to żeby się płaszczyć, to jest gra emocjonalna. Jeśli jest człowiekiem w miarę normalnym, zacznie mieć poczucie winny. Bo jeśli zaczniesz się rzucać krzyczeć mieć pretensje kłócić, to on będzie to traktował jako usprawiedliwienie swojego zachowania, nie będzie czuł winy bo będziesz żoną zołzą. Musisz być troskliwa i kochana, wtedy jemy będzie trudniej i o to chodzi chodzi tez o to że tym zachowaniem zbijesz go z tropu nie zdemaskujesz się całkowicie że coś podejrzewasz. Gdybyś zapytała wprost to wtedy on po prostu zacząłby się bardzie kamuflować. Musisz tak postępować, żeby jemu było emocjonalnie coraz trudniej, żeby jego poczucie winy samo go zżarło i żeby tego nie wytrzymał. Uwierz mi, że się da:)

Gość gość
Nigdy nie dostawałam od niego prezentów bez okazji, niedawno dostałam śliczny, dość drogi pierścionek, spytałam z jakiej to okazji a on na to że tak porostu był w sklepi jubilerskim i mu się spodobał. Co jest do niego niepodobne. Tak jakby chciał zagłuszyć wyrzuty sumienia.

Gość Kobieca intuicja się nie myli
skoro tak czujesz to może tak jesy

Gość gość
albo to prowo albo masz beznadziejnego faceta i takie samo zycie

Gość gość
Może to po prostu zweryfikuj. Wynajmij detektywa, niech on sprawdzi co i jak. Polecam lampart.co, zwłaszcza pana Adama - dostarczył mi zdjęcia męża z wyjazdu integracyjnego. To było podobno jednorazowe i postanowiłam wybaczyć, życie toczy się dalej .. Ale lepiej wiedzieć, do czego szanowny małżonek jest zdolny i kontrolować.. Teraz on wie, że ja wiem, że jak coś będzie nie tak, to rozwód i alimenty będą na moją korzyść.. A miłością ani ja, ani dzieci się nie najemy. Smutne ale prawdziwe

Gość gość
No to pora się zemścić, kobieto! Zakładaj konto na http://ekstaza.pl i baw się dobrze! Szkoda czasu na takiego gbura!

Gość gość
też uważam że masz gbura

Gość gość
taa kurwa, następna opowiastka... mąż wyjeżdża bla bla bla delegacje bla bla bla nie chce się ruchać bla bla wyłącza telefon bla bla nie mówi że kocha bla bla bla i oczywisty tekst " NIESTETY, TO NIE PROWO", ja pierdolę, ile można te śmieci czytać

Gość gość
gość dziś taa k**wa, następna opowiastka... mąż wyjeżdża bla bla bla delegacje bla bla bla nie chce się ****ać bla bla wyłącza telefon bla bla nie mówi że kocha bla bla bla i oczywisty tekst " NIESTETY, TO NIE PROWO", ja pie**olę, ile można te śmieci czytać To się Ciesz że masz udane zycie nie podoba ci się to nie czytaj