Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakas d***** wlazi z buciorami w moje zycie.

Polecane posty

Gość gość

Bo jej sie nie ulozylo dobrze w zyciu i moje chce rozp******ic w*********j szmato niemila

Gość gość
Jesteś żoną czy chorą psychicznie kochanicą żonatego?

Gość gość
jak nic szurnięta kochanka, która sobie uroiła, że cudzy maż to jej chłopak :D:D:D

Gość gość
Karma is a b***h! Zapamietaj d****o

Gość gość
Dziecino czytac nie umiesz ??

Gość gość
Karma is a b***h !

Gość gość
do kogo ty bredzisz d***** z patlogii? :D idź wytrzeźwiej k***o wiecznie zalana

Gość gość
Odezwala sie ta d***** z patologi dobre wiem do kogo odszedl twoj ojciec

Gość gość
To chlop wybiera. Pamietajcie.

Gość gość
Mój ojciec do nikogo nie odszedł tępa k***o po gimnazjum dla ułomnych. Od ubiegłego wieku żyje i mieszka razem z nami. Nie chlaj tyle, bo zdechniesz :D

Gość gość
gość dziś To chlop wybiera. Pamietajcie. x No i wybrał żonę już dawno a głupia d***** się wścieka hahahahaha

Gość gość
Ja ci k***o pokaze gdzie twoje miejsce jest moj mezus ma cie w dwoch wyrazach

Gość gość
No i co tak nagle zamknęłaś ryja ułomna k***o? Zapowietrzyłaś się, bo z/d/z/i/w/k/o cię chapło?

Gość gość
Z d***** to ciebie chapnie jak wszyscy na okolo beda wiedziec co z ciebie za szmacisko jest

Gość gość
Te rymy wsadz se do p***y ulomna k***o j****a co nikt cie chce !

Gość gość
gość dziś Ja ci k***o pokaze gdzie twoje miejsce jest moj mezus ma cie w dwoch wyrazach x Pokazać to ty możesz obsraną dopę menelom w krzakach, a twój ułomny mężuś będzie dukał, że mu żonę zbałamucili :D Nie chlaj tyle wiejska d****** bo cię zostawi nawet ten niedorozwój z patologii, co nie ma czym bzykać :D

Gość gość
gość dziś Z d***** to ciebie chapnie jak wszyscy na okolo beda wiedziec co z ciebie za szmacisko jest x a kto uwierzy wiecznie pijanej k****e co wypina dope w krzakach :D Wszyscy się z ciebie śmieją debilko co się z rozpaczy wydała za przygłupa :D

Gość gość
Zawodowa d***** wyszła za maż za ułomnego starego rozwodnika alimenciarza którego żona dawno temu wywaliła ze swojego życia, a teraz k***isko wypina obsraną dope cudzym mężom, bo jej ułomny rozwodnik ma fujarę 7 cm w zwodzie :D:D:D

Gość gość
Ale to chlop robi nadzieje. Inaczej kochanka nie mialaby zadnych pretensji. Bo nie byloby o co... gdyby on jej nie rozkochal.

Gość gość
sucza dziffka ujada od rana :D dziś [10:40 ahhaha

Gość gość
dziś sama k***o jesteś suczą co tu od lat ujada :D

Gość gość
Ale to chlop robi nadzieje. Inaczej kochanka nie mialaby zadnych pretensji. Bo nie byloby o co... gdyby on jej nie rozkochal. x Chłop to na wsi jest tłumoku. Nikt ci nadziei nie robił wariatko. Jesteś chora psychicznie, leków nie bierzesz i sobie uroiłaś, że rozbijesz małżeństwo, bo ci się żonaty spodobał. Facet nie chce mieć z tobą nic wspólnego i się z ciebie śmieje psycholko :D

Gość gość
pani wsiurek, schowaj sobie swojego pieska pod spódnicę, niech waruje blisko twej owlosionej peesdy, tam jego dom i szczescie :D

Gość gość
Jakby nie chcial niec do czeniena z ta wsiowa dzi.vka to bys sie nia nie przejmowala..taka prawda niestety. Chlop rozkochuje. Koniec. Kropka. To on jest winny. Tez bylam zdradzana przez ex. Wiem ze to ten s.qrviel byl winny. One to byly przypadkowe baby. I tyle. A wiesz do mojego ojca dobierala sie sasiadka i on ja odepchnal. Nie chcial. ON NIE CHCIAL. czaisz? Do tej pory po latach trzyma ja na dystans. Nie lubi jak sklada mu zyczenia na imieny i caluje w policzki. Bo na tyle sobie tylko pozwala. Kurtuazja. Ona nie ma do niego pretensji ze jej nie chcial.

Gość gość
I pamietaj - jak chlop Cie zdradzi Ty jego tez. Miej juz w zanadrzu innych panow. Albo zaloz konto np na luzne zwiazki czy jak to sie teraz nazywa. Niech sie dowie. Niech wie jak to smakuje :) Ja tak zrobilam zdradzajacemu ex i od razu poczulam sie pelnowartosciowa kobieta.

Gość gość
Wtedy moze za Toba bedzie latal kochanek i nie bedzie chcial sie "od was" odczepic, wejdzie z buciorami w wasze zycie bo bedzie czul sie w prawie. Bylam zdradzana i zdradzajaca. Wiem co mowie. Kilka lat obserwacji.

Gość gość
Jakby nie chcial niec do czeniena z ta wsiowa dzi.vka to bys sie nia nie przejmowala..taka prawda niestety. Chlop rozkoch*je. Koniec. Kropka. x Jak jest winny to zadzwoń na policję i powiedz, że cię chłop rozkochał tępa wieśniaro co nie łapie ze robi z siebie pośmiewisko. :D

Gość gość
Twoj chlop zrobil z siebie posmiewisko. Meska dz.ivke.

Gość gość
dziś Tłumoku mnie żaden chłop nie zdradził, bo ja się z wiejskimi chłopami nie zadaje :D

Gość gość
gość dziś Twoj chlop zrobil z siebie posmiewisko. Meska dz.ivke. x Psychiczna dzi/w/ko co wszystkim wmawia tu zdrady mój maż nasrać by na ciebie nie chciał poczwaro bagienna :D