Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

palicie marihuane? jak często? i ile macie lat?

Polecane posty

Gość gość

Bo tak sie zastanawiam czy ja jestem dziecinna czy jak ,bo lubie sobie zapalić tak raz ,dwa w miesiacu,a jestem przed 40. Alko nie pijam bo zle sie po nim czuję .

Gość gość
Ja pale weekendami, mam 23 lata :) ale znam osoby duzo starsze ktore jaraja i w wiekszosci to bardzo w porzadku ludzie. Lepiej zapalic blanta niz sie upic.

Gość gość
Nie paliłam, nie palę i nie mam zamiaru. Każde tego typu g... uzależnia. Więc po co ? 30+

Gość gość
Lepiej zapalic blanta - co za ćpuński slogan :( blee

Gość gość
Paliłam ale przestałam, nic ciekawego w tym nie widze, czasem mozna poczuc sie podle po tym. Wg mnie juz lepiej sie upić od wielkiego dzwonu :P Czego i tak juz nie robie 27 rocznikowo

Gość gość
bo trzeba miec dobra ganje, najlepiej w topkach. Do zmielonej czesto dodaja jakichs gowien. Marihuana nie uzaleznia, a przynajmniej mnie. Jakis czas temu nie palilam rok czasu, bo po prostu nie chcialam.

Gość gość
Mieszkałam w Holandii i paliłam praktycznie codziennie, ale pewnego razu uznałam, że to za dużo i rzuciłam z dnia na dzień. Maryśka psuje głowę..

Gość Alabama38
Mam 38 lat, marihuane pale codziennie, dostaje ja z apteki na recepte od mojego lekarza.