Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka_głupia

Kocham Go, ale tracę... na własne życzenie

Polecane posty

Gość Taka_głupia

Hej. Nie wiem co mam za bardzo napisać. Jesteśmy razem od 5 m-cy. Zakochałam się bardzo, ale odpierniczam mu takie numery, że sama tego nie rozumiem. Mam 28 lat, czas na ustabilizowanie się, a ja nie wiem czy się boję, czy o co ze mną chodzi. Dodam, że mam problem z alkoholem, ale dla Niego, dla siebie, powinnam to ogarnąć. Już nie wiem co mam robić?

Gość gość
jestes chory, nie ufam ci qrwooo

Gość gość
Masz 28 lat i NIE WIESZ? Odstaw alkohol całkowicie. Da się da, nie wciskaj głupot, że się nie da. A potem się ogarnij.

Gość gość
Zostaw go. Dla jego i wlasnego dobra

Gość gość
28 letnia alkoholiczka :O co za patologia

Gość gwoli wyjasnienia
Ty tracisz glownie siebie i to soba sie przede wszystkim zajmij.

Gość gość
raczej go nie kochasz ja odwalasz jakies chore jazdy,

Gość gość
Jestes niedojrzala, majac tyle lat juz racxej nic sie nue zmieni jesli ty sama nie bedziesz tego chciec. I tak puszesz jakby dzialala toba jakas potajemna sila skoro tak robisz a gowno prawda szukasz sobie usprawiedliwienia, jesli byloby ci tak zle ze soba probowalabys cos zmienic a nie pisala tutaj jestem pewna ze to nie pierwszy raz z rzedu padaja z twoicj ust takie slowa no i ..na tym sie koncxy. Idz na terapie do psychologa AA jesli widzisz ze masz problem zrib cos a nie szukasz w ludzuach usprawiedliwienia, I xastanow sie jesli to dobry chlopak i go skrzywdzisz on do konca zycia bedzie mial uraz f kobiet i stanie sie jednym z nieudacznikow ktorzy tak jak tutaj wypisuja wszystkie kobietu to sznaty itd naprawde chcesz tego chcesz sie fo tego przylozyc ?Z twojej wupowiedzi wynika se cie bawi to ze on sie tak stara a ty robisz mu na przekor moze cie bawoc,. Ale konsejwencje dla nuego moga byc bardzo pezyjre wiec zastanow sie troche.