Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noone

Nie widzę sensu życia

Polecane posty

Gość noone

Mam 19 lat, chłopaka i nikogo poza. Większość moich znajomych ma mnie dokładnie gdzieś, nikt nie napisze do mnie czy chcę się spotkać, nikomu nie zależy... Niektórzy też wystawiają. Zawsze bardzo się przejmowałam innymi, zależało mi na kontaktach z ludźmi. Teraz jestem w tragicznym stanie emocjonalnym, bez przyjaciół. Piękna pogoda a ja siedzę na d***e i nic mi się nie chce. Kończę matury. Chyba zwariuje siedząc w domu. Do pracy nie mogę iść, bo po wynikach matur prawdopodobnie wylatuję za granicę, żeby tam zacząć nowe życie, żeby uciec stąd bo oszaleje. Jak mnie wkur*iają ludzie, każdy potrafi okłamać, oszukać, kopnąć w d*pę. Nie mam i nigdy nie miałam przyjaciółki, takiej szczerej... :( Przez ten cały mętlik mam ochotę popełnić samobójstwo, nie tylko dlatego że jestem sama. Przede wszystkim dlatego, że jestem słaba, bardzo słaba psychicznie. Nie wytrzymuję. Ponadto nie widzę swojej przyszłości, nie mam żadnego talentu, żadnego hobby, nic nie umiem a wyglądam jak kupa. Masakra.

Gość noone
Jedyne ukojenie gdy śpię albo piję. Ostatnio zauważyłam, że po odpowiedniej ilości alkoholu (czyt. piwa) swiat jest bardziej znośny. Zaczęłam w samotności kupować i pić alkohol, co nigdy wcześniej się nie zdarzalo (piłam tylko na imprezach albo w towarzystwie kogoś...)

Gość gość
Szkoda:C

Gość gość
zdychaj

Gość noone
nie boli mnie to,panie trollu

Gość gość
Jak nikogo nie masz, a chłopak to powietrze?? Za granicą bez znajomych jest tak samo beznadziejnie, mowie bo tak mam tylko że ja nawet dziewczyny nie mam. I jeszcze do tego jestem dużo starszy. K.

Gość gość
jest ktoś kto panią bardzo kocha i co ranka pragnie usłyszeć kilka twoich słów , ktoś kto twoją przyszłość pragnie w swym sercu ochronić by dać tobie swoją miłość - to Najświętsza Maryja . W pewnej broszurce dostępnej pod hasłem : " Anna - Zaufajcie Maryi " tam od str.30 Maryja mówi o sobie o miłości i szczęściu , o przyszłości dla Polski.

Gość gość
Warto żyć choćby dla chłopaka skoro z tobą jest to mu na tobie zależy. Każdy ma jakiś talent . Dużo ludzi chciałoby żyć , a nie może. A ty żyjesz więc jest w tym jakiś sens. A za granicą spróbój może to będzie twoje miejsce najwyżej wrócisz. A ze znajomymi mam jak ty . Nie jesteś słaba . Tylko ci ludzie nie są warci twojej przyjaźni.

Gość gość
nawróć się

Gość gość
Tak już wygląda dorosłe życie. Masz najbliższe ci osoby męża/żonę, rodzinę, a tak to "znajomych" którzy jakby im się opłacało to by cię utopili w łyżce wody:) Tacy są już ludzie.

Gość kornikon
Obecnych znajomych olej, wyjedź za granicę, znajdź nowych znajomych, zacznij nowe życie. Zmiana otoczenia dobrze ci zrobi, dlatego dobrze że o niej myślisz. Znajdziesz pracę, będziesz mieć zajęcie i nie będziesz tyle myśleć o złych rzeczach. Odetnij się od tego życia i zacznij nowe. Powodzenia

Gość kornikon
Aha, i nie pij alkoholu, to nie jest dobry sposób by zapomnieć o problemach, a tylko prowadzi cię do uzaleznienia.