Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam faceta ale boje sie go przedstawic bo jest inny niz facet mojej siostry

Polecane posty

Gość gość
zawsze szczery to prawiczek onanista na rencie

Gość gość
Jesteś modkiem na kafe? :-D no naprawdę intratna posada

Gość gość
Moze byc ciezko ale bron go dzielnie

Gość gość
13:41 gość dobrze podpowiada ale ona musi zdecydować czy chce być z nim, to jej decyzja nie jej rodziców, ja bym pokazała ze jesli mi zależy to i im powinno zależeć na szczęściu córki.

Gość maczu piczu
Jezeli twoi rodzice zaakceptowali, ze ty jestes zupelnie inna niz twoja siostra, to tez zaakceptuja to, ze masz innego chlopaka/meza niz twoja siostra. Dlaczego martwisz sie na zapas. Wyluzuj!

Gość gość
zawsze chodzi w garniturze- --- to jest z nim cos nie tak

Gość gość
zawsze szczery roz******la każdy temat, zawsze wypowiada się od d... strony, typowy sfrustrowany troll nieudolnie usiłujący pompować swoje ego na forum.

Gość gość
Jeżeli się go wstydzisz to powinnaś dać mu spokój.

Gość gość
A dlaczego, autorko byłaś tą gorszą. Skąd to się wzięło? Jak to się objawia?

Gość gość
zawsze szczery roz******la każdy temat, zawsze wypowiada się od d... strony, typowy sfrustrowany troll nieudolnie usiłujący pompować swoje ego na forum 10/10

Gość zawsze szczery
Dam 100/10 a co! Hahahah

Gość gość
chyba nie zostawisz go "bo co rodzice powiedza".pokaz ze masz jaja (czy moze raczej zenski odpowiednik jaj)i przedstaw go rodzicom bez zadnego skrepowania.skoro go kochasz, nie mozesz go porownywac z mezem siostry.podejscie rodzicow jest bledne, wiec nie mozesz sie mu poddawac

Gość Daeneryss
odpowiedz sobie na jedno pytanie: szukasz męża, towarzysza życia dla siebie, dla siostry czy dla rodziców ?

Gość gość
Nie ma prawka?! Poczekaj jeszcze z pół roku aż ci endorfiny opadną

Gość gość
Dla mnie szukam towarzysza, ale nie chce zeby przy kazdej okazji mi go odradzali.. Jedynie chcialabym wiedziec czy lepiej o nim wczensiej opowiedziec czy najpierw go przedstawic zbey zobaczyli jak sie zachowuje w stosunku do mnie np:)

Gość gość
A facet bez prawka to az takie zlo? wstrzymywal sie bo 4 lata temu rodzice mu zgineli w wypadku samochodowym

Gość gość
Bylam ta gorsza bo moja siostra jest zawsze usmiechnieta, wszyscy ja lubili, aczkolwiek nigdy nie mowila ludziom prawdy i kazdego obgadywala za plecami.. no ale opinia tej "sympatycznej" zostala. Zawsze miala lepsza figure ode mnie, wieksze piersi, ma teraz meza z sukcesami i wspaniala coreczke. Jej zycie jest idealne tak jak w reklamach powinno byc.

Gość gość
Nienawidzisz siostry i za wszelką cenę chcesz mieć lepszego faceta żeby się nim chwalić? A że nie masz lepszego to się wstydzisz?

Gość gość
gość dziś Dziekuje z aodpowiedz, ale nie o to chodzi. Nie to,ze nie lubie mojej siostry bo ja lubie, ale wkurza mnie to,ze podwyzszyla mi poprzeczke i teraz cokolwiek bym nie zrobila to moi rodzice zawsze oceniaja mnie pod jej katem. Jej sie udalo,wiec mi tez ma sie udac i mam miec bogatego faceta, swietne dzieci itd. To mnie wlasnie oslabia, ze ciazy na mnie presja i jak ktos tu juz wspomnial moi rodzice nie moga tego pojac,ze jestem inna osoba niz ona i mam inne priorytety w zyciu i na inne rzeczy zwracam uwage.

Gość gość
Nie patrz na siostrę i jesli dobrze Ci z tym Twoim facetem, to bądźcie szcześliwi! Życzę Wam tego z całego serca.

Gość gość
Dziekuje slicznie za te mile slowa bo serio to juz mnie meczy i dobija ten caly materializm w mojej rodzinie. Zawsze wszystko schodzi na temat pieniedzy. No i wyglad... Pamietam jak rozmawialam z moim kolega kiedys jeszcze kilka lat temu przez telefon a moja mama slyszac go przez chwile spytala czy jesttak samo ladny jak jego glos, a ja powiedzialam prawde,ze kwestia gustu to normalny chlopak. A ona mi odpowiedziala "to po co zadajesz sie z brzydkim? stac Cie na wiecej" nosz cholera...

Gość gość
gość dziś - nie przejmuj się tym dziewczyno, w mojej rodzinie takie "mpodelowo- okładkowe" i bogate małżeństwo jest właśnie w trakcie rozwodu. Bądź szczęśliwa. Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś Zycie bywa przewrotne, pozdrawiam rowniez i dziekuje Ci slicznie

Gość gość
Ty z nim bedziesz

Gość gość
Przeczytałem ten wątek i dochodzę do jednego wniosku. Autorka wydaje się dużo lepszych człowiekiem zarówno od swojej siostry jak i od swoich rodziców. Ale jak znam życie to każda kobieta to materialistka. Niektóre twierdzą inaczej ale jeszcze o tym nie wiedzą . A teraz pytanie do autorki czy chcę żyć na pokaz z kimś przystojnym bo tak będzie lepiej dla twoich rodziców (akceptacja w rodzinie). Czy też będzie szła swoją drogą bez względu na opinię innych.

Gość gość
Ja bym chciala zyc z nim, robic po swojemu i byc szczesliwa, ale chcialabym tez,zeby moja rodzina go zaakceptowala i nie wiem co robic w zwiazku z tym czy mam go najpierw przedstawic czy opowiedziec im o nim wczesniej i dopiero pozniej przedstawic?

Gość gość
Mam podobnie, zakochalem sie w dziewczynie ktorej nie akceptuja mi rodzice z tym,ze oni w glowie maja moja byla, ktora byla zueplnie inna niz terazniejsza i ciagle mi wytykaja ze zostawilem taka fajna dziewczyne, a prawda byla taka ze trzymala mnie na smyczy tamta zbytnio