Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miarka przebrana

mąż ciągle zmienia pracę

Polecane posty

Gość miarka przebrana

Mój mąż ciągle (co 4 lata) zmienia pracę. Niby coraz lepiej zarabia (bez szaleństw), na coraz lepszych stanowiskach ale ciągle frustruje się na swoich szefów. Chciałby chyba sam rządzić. Jednocześnie przynosi te frustracje do domu. Nie śpi w nocy i ja przez niego też. Teraz znowu chce zmieniać ale boję się, że za dwa lata będzie to samo a my mamy kredyt. Jak mu wytłumaczyć, że to błędne koło?

Gość gość
A ma systematyczne zarobki? Tj ile wynoszą przerwy między kolejnymi pracami? Bo mój były facet stał się moim utrzymankiem żadna praca mu nie odpowiadała, pracował gdzieś miesiąc, dwa i rezygnował.

Gość gość
Mam z mężem trochę podobna sytuację...i boje się , że tak sobie poprawia poprawia, aż wreszcie wyląduje w czarnej d... A jaki rodzaj pracy wykonuje Twój maż

Gość gość 14 33
Mój wylądował... 1.5 roku był na bezrobociu, doszło do tego że kupowałam mu fajki, piwko na wieczór a on jeszcze krytykował, ze mu obiad nie smakuje... taki Ferdynand Kiepski się zrobił :/

Gość gość
mam nadzejee że pani od ferdka kopnela nieroba w tylek

Gość gość
tu edi dobrze, ze chociaż zaiwania, a nie siedzi w chałupie na doopie i pierdzi w stołek jak ten moj mełżulo

Gość gość
Mam wrażenie że faceci ostatnio zachowują się jak Ferdki Kiepskie Piwsko, nieróbstwo, papierochy i przepierdziane gacie

Gość bella donna margaryna
Co się przejmujesz? Niech z********a. Najlepiej coraz więcej. A jak go zwolnią albo zachoruje to pogoń cipka i bierz alimki:)