Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najniedorzeczniejsze mody, które powinny minąć

Polecane posty

Gość gość

Jedną z takich niczym nieuzasadnionych jest golenie pach przez facetów - coś całkiem nie do pomyślenia, a klaty i nóg - to już po prostu przechodzi ludzkie pojęcie.Mężczyzna to jednak mężczyzna i czymś musi się różnić od kobiety, zresztą ma dużo więcej włosów, więc to nie takie proste, poza tym widok ogolonego faceta jest okropny. Mężczyzna powinien golić tylko twarz. Kolejną taką dziwną modą jest noszenie przez dorosłych, a nawet dojrzałych mężczyzn obcisłych kolorowych spodni i ubrań młodzieżowych, to tak sztucznie wygląda. Starzeć się trzeba z godnością, a skoro o tym mowa, to farbowanie włosów u facetów to przesada. mam nadzieję, że te mody wkrótce miną.

Gość gość
A ja mam nadzieje,ze kiedys skonczy sie sredniowiecze w tym katolandzie.

Gość gość
Każdy niech wygląda jak chce i niech robi co chce i ubiera sie jak chce. Patrz sie na siebie.

Gość gość
Ja lubię eksperymentować. Kiedyś sama farbowałam ciuszki teraz oddaje do farbiarni bilo www.bilo.pl. To niesamowite, że można tak odnowić stare ciuchy.

Gość gość
dla mnie porazka to farbowanie wlosow w stylu obmre czy sombre....9 na 10 dziewczyn wyglada wtedy jak wyplowialy skunks....malo ktory fryzjer umie to ladnie zrobic, poza tym taka tonacja to ladnie wyglada na skreconych wlsoach a nie prostych gdzie nie raz widac jak odciete linijka

Gość gość
Do autora - Facet powinien golić twarz, owszem ale też obowiązkowo pachy bo obleśnie wyglądają kłaki stamtąd wystające. Ewentualnie jeszcze okolice....hm.... ale tylko jeśli partnerce bardziej odpowiada coś takiego :-)

Gość gość
Właśnie jest obowiążek depilacja klaty i pach bo taki facet ktory nie goli jest zaniedbany.

Gość gość
A włosy w okolicach intymnych nie powinien golić bo to kojarzy się z kryptogejem.

Gość gość
Ja często oddaje swoje ciuszki do farbiarni bilo http://bilo.pl/ . Często kupuje jeansy fajnie jest miec jeansy w kolorze którego nikt nie ma.

Gość gość
dla mnie ogolone pachy u faceta to podstawa i tu o mode nie chodzi, a o higiene po prostu. Jesli o miejsca intymne chodzi to co kto lubi i zalezy tez jak facetowi jest wygodniej czy z owlosieniem na ciele czy bez

Gość gość
a co ma zrobić facet 36 lat który nie ma włosów na klacie?