Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutro na Ukrainę

Co zrobić by się nie chciało siku?

Polecane posty

Gość Jutro na Ukrainę

Witam. Jutro mam klasową wycieczkę do Kijowa - na Ukrainie (co jest raczej nieistotne). Z tego co wiem podróż będzie bardzo długa, ponieważ mieszkam w zachodniej Polsce (niedaleko granicy z Niemcami - co również jest raczej nieistotne) Wychowawczyni mówiła, że mamy spróbować jakoś wytrzymać, niewiem jak tam z postojami ... wyjeżdżam o 6:45, podobno mamy być na miejscu około 20:30 jak wytrzymać przez tyle godzin? Proszę o inteligentne odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość Jutro na Ukrainę
Zapomniałam dodać, że jedziemy autokarem.

Gość mateusz11111111163636eydydbch
hej piekna poprostu nie pij ityle ja bylem w kijowie i jest cool a toi toie i toalety masz wsedzie pa

Gość Jutro na Ukrainę
Ale to nic nie da ... Nawet jak staram się nie pić to i tak albo się napiję, albo chce mi się sikać :/

Gość Pia Stępień
Witaj. Ja również jadę jutro do Kijowa oraz również jestem z zachodniej Polski, cóż za zbieg okoliczności :)

Gość Jutro na Ukrainę
a jak mi się zachce srać? :(

Gość adsadsa
Jak to wytrzymać?? Czy Twoja nauczycielka upadła na głowę???!! Muszą być postoje. Nie co godzinę ale chociaż co 4-5 na siku ;) A z porad to nie pij kawy tylko mineralną i to wtedy kiedy naprawdę musisz. Współczuję :-o

Gość gość
piszesz głupoty zawsze sa przerwy na siku poprostu wysikaj sie rano i w autobusie pij malymi lyczkami i tyle