Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w Holandii Fabryka sera

Polecane posty

Gość gość

jakie macie opinie na temat Holandii i pracy jaka jest minimalna stawka za godzinę pracy i ciężkość pracy z góry dziękuje za wskazówki i wszelka pomoc

Gość gość
NL jest super, jeden z najlepszych krajów europejskich na emigrację. Na początek dostaniesz 15-20€/godz i nie martw się z góry ciężką pracą, bo do wszystkiego są maszyny. Holendrzy są uprzejmi i chętnie zatrudniają Polaków. Nie pij za dużo, bo tego nie lubią. Łatwo żyć w tym kraju, więc polecam!

Gość gość
Wybierasz sie zagranicę a nie masz pojęcia o takich podstawach jak płaca minimalna w danym kraju. Życzę powodzenia :)

Gość gość
Płaca minimalna w Holandii jest conajmniej dziesięć razy wyższa niż w PL. Wystarczy? Czy jeszcze się wahasz?

Gość gość
Ceny też sa kilka razy wyższe

Gość gość
Szwinie trzeba było sie uczyc jak matka wam mówiła w polsce:D Imprezki wam w głowach były swinie i rzucanie kamieniami to teraz szorujcie zabryzgane przez niemiaszków i ciapatych kible. Lafiryndy za/je/bioza jestescie buhehehehheee. Ja jestem u siebie w PL.

Gość gość
No jesteś w PL i państwo Cie okrada z 1/3 pensji a ceny przeliczając prawie takie jak na zachodzie, faktycznie eldorado masz tutaj :D

Gość gość
21:43, matka to tobie internet zaraz odłączy, lapsie jeden

Gość gość
I znowu ten szczuropolak trafiony kamieniem w ten pusty łeb...

Gość gość
W Holandii są stawki wiekowe. Jeśli masz 23 lata wzwyż otrzymasz co najmniej 9 euro na godzinę. 22 lata - 8 euro, 21 - 7 euro, itd itp. Za nocki i pracę w weekendy zwykle płaci się więcej, ale jeśli nie masz doświadczenia to mogą ci na początku zaproponować 11 euro i okradać na mieszkaniu/ubezpieczeniu itp

Gość gość
A Holenderskie Agencje pracy czy Polskie agencje pracy które są lepsze ? bo chce żeby mi ktos pomógl wyjechac a wiem że agencje pomagaja co o tym sadzicie ? pozdrawiam z góry dziekuje za pomoc

Gość gość
Szwinie trzeba było sie uczyc jak matka wam mówiła w polsce Imprezki wam w głowach były swinie i rzucanie kamieniami to teraz szorujcie zabryzgane przez niemiaszków i ciapatych kible. Lafiryndy za/je/bioza jestescie buhehehehheee. Ja jestem u siebie w PL.

Gość gość
No kamień go trafił w ten pusty łeb!

Gość gość
Możesz zobaczyć tutaj http://www.pracaholandia.com - są różne oferty i podane stawki. Holandia to bardzo fajny kraj, a Holendrzy to mili ludzie. W moim odczuciu bardzo na plus :)