Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacpER22rowerzysta

KOBIETY są ograniczone umysłowo. NIE ZAPRZECZAJCIE ! Trochę honoru !

Polecane posty

Gość kacpER22rowerzysta

Nie no kuvva bez jaj. Stara 40-cha mało co nie wpadła godzinę temu pod ciężarówkę. Jechałem za nią chodnikiem, ona oczywiście ulicą a co ? Przecież wielka Pani w kiecce z peruką na łbie chyba bo włosy to jak lew miała. Samochody jadą z naprzeciwka, wąska ulica więc tir nie może jej Pani ominąc. Jedzie więc za nią 14 km/h. Specjalnie zwolniłem i jechałem 10 metrów za nią aby patrzec co się dzieje. Spojrzałem gościowi w okno a ten widac w****iony ale spokój. Tir służbowy więc pewnie w robocie a więc czas się liczy. Jedzie za nią ze 20 sekund tak ,w końcu trąbnął. Ta dalej jedzie jakby nie wiedziała o co chodzi. Podjechałem do niej i się na nią patrzę i śmieję się jej prosto w oczy. Ta kretynka chyba myślała, że ją podrywam czy co, nie wiem sam. Cieszy się jak głupi do sera. Krzyknąłem aby zjechała na chodnik bo korek robi. A ona : nie mam jak bo nie wiadę na chodnik proszę pana. I dalej się cieszy. Ja perdolę. Akurat dojeżdżałem do biedronki więc skręciłem ale gdyby nie to chętnie bym z nią pogadał i nagrałbym to i wrzuciłbym tu abyście to zobaczyli. No jaja takie jak sk***enson. :D

Gość kacpER22rowerzysta
Sorry, że przesadziłem z tym wpdanięciem pod ciężąrówkę w pierwszym zdaniu ale tak to przynajmniej to przeczytacie :P

Gość kacpER22rowerzysta
Jaka cisza :D