Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma mój numer telefonu i nie dzowni. Czemu?

Polecane posty

Gość gość

Myslałam że jak będzie miał mój numer to zadzowni, zaprosi na spotkanie i że się w końcu spotkamy. Ale pomyliłam się, on tylko pisze do mnie. Czemu tak robi, czy to znaczy że jest nieśmiały?

Gość gość
Albo ma żonę/dziewczynę. :P

Gość gość
Bo może woli pisać smsy niż dzwonić. A poza tym to ty możesz przecież do niego zadzwonić, jeśli chcesz z nim rozmawiać, korona ci z głowy nie spadnie.

Gość gość
nie ma zony i dziewczyny. Niestety ale czuję się zawiedziona, czekałam na jego telefon jak na szpilkach a on już tyle dni mnie zwodzi. Czemu facet wybiera pisanie niż zadzwonienie i umówienie się w realu?

Gość gość
To chłopak dzowni do dziewczyny a nie na odwrót. Jasne że mogę zadzwonić ale moim zdaniem mu nie zależy na naszej znajomości, nie chcę się narzucać wobec tego.

Gość gość
sa ludzie ktorzy nie lubia rozmawiac przez telefon. wtedy nie tak latwo o riposte czy odp. na zaskakujace pytanie :D

Gość gość
No dobrze to jak nie lub rozmawiać to po co mu był mój numer. Czuję się beznadziejnie, tak jakby mnie oszukał. Bardzo mi przykro że nie zależy mu na rozwinięciu naszej znjamości.

Gość gość
trudno, przynajmniej nie musisz sie glowic i wysilac. klarowna sytuacja, mozna spac spokojnie :)

Gość gość
Nie jest klarowna bo on ciągle do mnie pisze

Gość gość
ale jako madra dziewczynka masz juz na to coraz bardziej wyebane i traktujesz to jako czasoumilacz, mam nadzieje :)