Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neptyk misiu pysiu

Polecane posty

Gość gość
Jak dla mnie są różne gusta więc i nie każdego można lubić . Dla jednego kiepski charakter może być dobrym charakterem . W każdym bądź razie z pewnością u każdego można dostrzec jakąś zaletę. ;) jak się chce. :-) bo czasami się nie chce

gość dziś a to my już umówieni :D a skąd jesteś ?

oddział jest we wrocławiu, mam nadzieje że wszystko pójdzie po mojej mysli .Zapisana mysl ma większą szanse na spełnienie

Gość gość
Mieszkam 70 km od Wrocławia. :-) we Wrocławiu jak nic się nie zmieni będę chodzić do szkoły. :-) ale mam nadzieje ze się zmieni.

ja mam ponad 200 km :) do szkoły ? chodzi o studia ?

Nie pozdrawiam swoim zwyczajem :-D Macie jakieś obrączki? Mógłbym założyć! :-D Tak po cichu, żeby kaffe się nie dowiedziało :-D Ja mam tylko kajdany i łańcuchy do nóg. A od tych kajdanów klucz się zgubił już lata temu, więc związek aż po grób :-D

Debil z lasu dziś nic nie zrozumiałem :D 🖐️ x lece spać

Gość gość
O studia. :-) wszystko się rozstrzygnie w przyszłym roku. :-) jak juz pisałam mam za sobą technikum gastromiczne. :-) Poszłam do tej szkoły bo lubię gotować. Gotuje od małego. Sprawia mi przyjemność jak gotuje i to smakuje moim bliskim. Ale ale ale z głupoty inaczej wytłumaczyć sobie tego nie potrafię po 3 latach zrezygnowałam z tej szkoły :-/ zrezygnowałam dlatego że po praktykach jakie odbywałam w różnych restauracjach hotelu doszłam do wniosku że to nie dla mnie. :-) gotowanie w domu tak w pracy nie do końca. Mimo że byłabym po szkole juz miałabym zawód to chyba nie żałuję tej decyzji. W tym roku kończę liceum. I zależy od matury jak pójdzie. Albo studia albo studium. Wszystko jeszcze przede mną. ;)

Neptyk Ty mnie nie załamuj! Miałem cię za faceta, który jeśli coś kojarzy to dopiero po północy :-D

Gość gość
Milo było z Tobą popisać. Mam na imię Agnieszka (tak żeby być mniej anonimowa). Dobranoc. :-)

gość Przed maturą :-) :-) :-) I pewnie jeszcze z Łodzi :-) ŻADNYCH OBRĄCZEK, ŻADNYCH KAJDANÓW, ŻADNYCH ŁAŃCUCHÓW Cofam wszystko! Proszę o kontakt za pięć lat ... pogadamy ;-) Szkoda tylko że Neptyk nam się całkiem zestarzeje ;-) Ale jak się postarasz, zaobrączkujemy go jeszcze przed emeryturą ;-)

Gość gość
Nie nie z łodzi. ;) a zestarzejemy się razem z Neptykiem. ;) chyba że wynajdziesz wcześniej specyfik na bycie wiecznie młodym. ;)

Cóż bycie debilem to wyzwanie! Szukam wokół Wrocka i nic nie widzę poza Namysłowem w tej odległości :-( Ale nic to dziewczyno. Dojrzewaj! Jak już spadniesz z drzewa zamelduj się i wytropimy Neptyka, nie ukryje się! Mamy dobry wywiad od przestępczości gospodarczej. Dopadniemy łobuza i do śmierci będzie wtryniał twoje kulinaria :-D

Gość gość
gość dziś Smakosz w wersji damskiej :o

Gość gość
gość Sysia, idź już wreszcie spać bo się nie wyśpisz :-)

Hej debilu z lasu! :) Ja jestem z twojej okolicy i ostatnio doskwiera mi samotność. Nie będę ukrywała, że chodzę z tego powodu mokra 24/7. :D Skąd dokładnie jesteś, może poszlibyśmy na jakieś piwo, albo kawe? :D Odpisz tutaj, zajrzę se później. :D

To młodziutka jesteś A. :) Debil z lasu ktoś mi już mówił ze kojarzę tylko po północy ale nie pamiętam kto :P

Gość gość
No mam 22 lata. :-) A.

Gość gość
Wcale nie tak dużo mniej gdy te Twoje 25 jest prawdziwe. ;)

A pomyslalem tak ze wzgedu na mature. Najpierw technikum potem liceum. Zagmatwane to u Ciebie :D

Gość gość
Znowu neptyś sam ze sobą rozmawia kretyn

Gość gość
No troszkę tak. Na własne życzenie. Grunt że wszystko idzie w odpowiednim kierunku. ;) I mam chęci ponaprawiac błędy tak zwanej młodości. :-P

Tak trzymaj :) Ja mam już szkole za sobą :P i tak 25 lat jest prawdziwe

Gość gość
Hej Neptyk :-D

Gość Fakty potwierdzone
Neptyk dziś Seks z ojcem się nie liczy :-D

Niedołęga neptyk se myśli ze jak sypia ze własną grabą to już nie jest prawikiem hehe:D🖐️