Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie boicie sie drugiego Paryża czy Brukseli w Polsce?

Polecane posty

Gość gość

Nie zdajecie sobie sprawy że multi kulti to śmierć kraju i ogromne problemy przez wiele pokoleń? Przykładem są USA, a w Europie białe kobiety boją się już wychodzić na ulice w Niemczech czy w Brukseli. Czy wiecie, że ta tolerancja skończy się kłopotami dla naszych dzieci, gdy gangi etniczne i całe osiedla imigranckie staną się poważnym problemem? W Warszawie jest już początek tego.

Szukam pań które będą dla mnie codziennie nagrywały jak robią kupe nie musi być widać twarzy wole zbliżenie na pupe. Płace 10zł za nagranie a kupie ile dla mnie nagrasz. To NIE JEST żart. Jeśli potrzebujesz pieniędzy to odezwij się tutaj albo na e-mail szukamwc@vp.pl TO NIE ŻART. Jestem poważnym człowiekiem.

Gość gość
skoro ściągali i dalej ściągają do europy samą patologie to nie dziwota że będzie śmietnik

Gość gość
Widziałem jak kolorowi zaopatrują się w broń, etniczni Polacy tego nie robią, bo myślą, że (jeszcze) są bezpieczni we własnym kraju.

Gość gość
Coraz bardziej nieswojo człowiek zaczyna się czuć na warszawskich ulicach. Tylu czarnych, śniadych i żółtych, że niedługo będziemy się czuć we własnym kraju jak obcy. Tak jest już w Brukseli, a w Warszawie za 5 lat.

Gość gość
ciemnogród boi się postępu i bogactwa kulturowego. to dobrze , że i w Warszawie i innych miastach będzie europejsko. światowo jak w Paryżu wzorcu centrum kultury nie tylko europejskiej, dość wieśniactwa krakowskiego, wrocławskiego , gdańskiego czy wreszcie warszawskiego!

Gość gość
gość dziś zdychaj pedale

Gość gość
postęp? to pojedź do Brukseli, w niektórych miejscach nawet w dzień strach się zapuszczać, a w Warszawie nie. Policja w Brukseli odpuszcza imigrantom ze strachu, w Warszawie z lenistwa, ale jeszcze nie ze strachu.