Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszyscy faceci uwielbiają chude szkapy

Polecane posty

Gość gość

Niestety to fakt.0% tluszczu to nasza preferencja.

Gość prawictwo pospolie 152
moja perfekcja to kobieta co ma 20 % tłuszczu

Gość gość
Ja zawsze byłam bardzo szczupła, wydawało mi się, ze tak jest lepiej nosiłam rozmiar 34, teraz przytyłam kilka kg i mam rozmiar 36, nadal jestem szczupła,ale mam lekkie kragłości i właśnie widzę pewien wzrost powodzenia, częsciej się za mną oglądają itd. Teraz ważę 51 kg ,a mam 158 cm wzrostu, a wcześniej ważyłam jakieś 47

Gość gość
A przytyć nie planowałam, jakos tam samo wyszło ostatnio i mi przybyło np w biodrach i biuście. Chciałam schudnąć na początku jak stanełam na wagę, ale widzę, że chyba to mi poszło w plus bo jakby bardziej sie oglądają za mną

Gość gość
8:30 powodzenie to ty możesz miec co najwyżej u pefofilow kurd**elku

tu edi no niestety.... bo faceci to świnie a nie ludzie!!!! ja żem kobieta jest krągła i kształtna, jest za co złapać.... ale mełżulek cały czas się czepia niewiadomo o co.... tu za dużo, tam za mało.. a mnie to gawno obchodzi, jak mu nie pasuje to sajonara i to w tym momencie!!!

Gość gość
08:40- wiesz, myślałam kiedys nad związkiem z pedofilem, ale tacy mnie chyba jednak nie kręcą , wolę swojego faceta 180 on sie zachwyca ,że jestem właśnie taka drobna ;) Ale dzieki za radę nad pedofilem tez kiedyś moze pomysle :P

ja to zjeść lubię.. i potrafię..... bo żarcie to to co mnie kręci najbardziej i gawno komu co do tego!!!!!!!!!

Gość gość
8:42 kazdy taki facet jest pedofilem, lacznie z twoim. Oczywiście zaden nigdy sie nie przyzna ale chociaz dzieki tobie nie bedzie g****il malych dzieci wiiec jest ok.