Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość120

Twoja Telekomunikacja Sp. z o.o.

Polecane posty

Gość gość120

Moje pytanie . Jak długo spółka z o.o. z kapitałem 5000,00 zł (słownie pięć tysięcy złotych) może w nieuczciwy sposób pozyskiwać sobie klientów i nikt nie może z tym nic zrobić. W większości przypadków wygląda to w ten sposób, że dzwoni osoba podaje się za naszego dotychczasowego operatora i proponuje obniżenie abonamentu, nic nie wspominają o zmianie operatora, o zerwaniu umowy z dotychczasowym, o karach umownych. Wszystkie szczegóły ustalone telefonicznie. Ustalamy , że kurier ( nie pełnomocnik operatora) przywiezie umowę do podpisania. Po kilku dniach przyjeżdża kurier podpisujemy ufni ( bo jak nie wierzyć operatorowi z którego usług korzystaliśmy naście a nawet dziesiąt lat. Po jakimś czasie otrzymujemy przesyłkę z aparatem telefonicznym i zastanawiamy się, że nikt nam nic nie wspominał o takim PREZENCIE, ale dalej ufni odkładamy do szafki bo przecież mamy swój np. z faxem z którego czasem korzystamy. Dostajemy fakturę od SWOJEGO operatora i dziwimy się, że jeszcze nie została wprowadzona obniżka za abonament chociaż zaczął się nowy okres rozliczeniowy . Ale nadal czekamy . DOZNAJEMY szoku kiedy dzwonią z np. Orangę i mówią , że jutro nasz dotychczasowy numer przechodzi do TWOJEJ TELEKOMUNIKACJI ponieważ podpisaliśmy z nimi umowę . W tym momencie otwierają ci się klapki na oczach. Nie możesz zablokować przeniesienia numeru gdyż jest to fizycznie niemożliwe do zrealizowania. Twoja Telekomunikacja pomyślała i o tym bo masz nadany ich tymczasowy numer , na który oni świadczą ci usługi. Kiedy dodzwonisz się do TT chcąc wyjaśnić zaistniałą sytuację jesteś "OSŁEM" , który dostał umowę do podpisania w której jest wszystko napisane. Walczmy z nimi . Nie dajmy się zastraszyć. Gdzie są urzędy , które oszukanemu, najczęściej starszemu człowiekowi pomogą . Oszukana

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować