Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prestiż

sutki mojego mężczyzny smakują cebulą...

Polecane posty

Gość prestiż

Wiem jak to brzmi... jesteśmy ze sobą jakiś czas, to wspaniały facet, moja bratnia dusza, sex nieziemski ale kiedy zaczynam ssac jego sutki zaczynają przybierać smak cebulowy... jest to dosyć uciążliwe bo ten smak zostaje mi w ustach... on jest zdrowy, dobrze się odżywia, dba o to, dba wręcz nadmiernie o higienę.. Ma ktoś podobnie, co to może być? Czy taki jego urok ?

Gość gość
Mój mąż ma to samo. Warzywne smaki... Już się przyzwyczaiłam, ale jestem ciekawa przyczyny.

Gość miriam_sh
tzn ze polaczek cebulaczek. mmm bake rollsy :D

Gość gość
To wynika ze złego odżywiania się. Powinnaś mu zaserwować tydzień oczyszczający - tzn. same warzywa i owoce.

Gość prestiż
On się zdrowo odżywia, to sportowiec. Normalne wysokiej jakości produkty, bez śmieciowego jedzenia, obiady gotuję czasami ja (zdrowe pełnowartościowe posiłki - mam jobla na tym punkcie), czasem gdzieś pójdziemy, czasem zje w pracy, ale tam też to jedzenie jest dobre. Alkohol pijemy jak normalni ludzie, czasem drink, piwo, wino, nie pali, regularnie ćwiczy chodzi na crossfit, biega... to nie kwestia jedzenia. Poza tym... nie potrafię mu tego powiedzieć... Nie przechodzi mi to przez gardło. Kocham go. Ma 36 lat.

Gość gość
o co?

Gość prestiż
Nie, to nie prowo, a uwierz że chciałabym aby to była tylko moja bujna wyobraźnia. SyŚka_91 dziś znasz to z doświadczenia? Jak sobie z tym radzisz ?

Gość gość
ale po co baby liżą facetowi sutki? pojepane jakieś czy co kootasa macie ssać i nic innego szmaty głupie

No to chyba język drętwieje i otwarta buzia jest i dlatego później taki posmak jest (miałam) :)

Gość gość
weź mu d**e po sraniu wyliż a nie za suty się bierzesz pazerna Grażyno

Gość gość
Brunetos244 dziś ja lubie jak ssają sutki więc stul paszcze bo ci najszcze. xxxxxxxxxxxx chuj kogo obchodzi co ty lubisz śmieciu z brudem pod napletem.

Gość prestiż
Robię to bo sprawia mu to przyjemność, tak samo jak mi kiedy pieści moje piersi. Czy to takie trudne do ogarnięcia ? Nie, ten smak jest po chwili kiedy zaczynam go pieścić, mój język nie ma tu niż wspólnego. Przecież wiem kiedy jem cebulę, a kiedy nie, zwłaszcza przed sexem tego nie robię ;) poza tym nie lubie ;)) To tak jakby ze sutków wydobywało się "coś "... hormony? Feromony?

Gość gość
srysia a niby jesteś dziewica

Gość prestiż
Brunetos244 dziś Penisek piękny, smaczny, pachnący, sperma powiedziałabym owocowa! ;) Ale te sutki.... Gosh..