Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula56473

Dziwne objawy tydzień przed miesiączką

Polecane posty

Witam was serdecznie , pytanie może już gdzieś było ale potrzebuję konkretnej wypowiedzi jakiejś kobietki która miałam podobnie albo jakiejkolwiek odpowiedzi na to jak pamiętacie swoją ciążę na samym początku :) Staramy się z mężem o dzidziusia od 4 miesięcy i właśnie też od tego czasu bardziej obserwuje swoje ciało tzn kiedy owulacja ,sluz , piersi itd itd . Tak więc jestem w 24 dc ( cykle mam 32 dniowe , mamy 24 lata ) , od owulacji piersi mi nabrzmiały ( zwłaszcza lewa ) , wczoraj i przedwczoraj bolało mnie podbrzusze i lewy jajnik ( takie kłucie czułam a w podbrzuszu ciągnięcie ) w czasie owulacji było baaaaardzo dużo sluzu płodnego ( oczywiście kochaliśmy się w tym czasie dosyć intensywnie :) ) . Piersi dalej bolą , jakieś tam żyłeczki sa widoczne ale słabiutko . Ogólnie czuję się dobrze , tylko z rana nie mogę się dobudzić , na kawę nie mam wgl ochoty gdzie piłam ją kiedyś litrami dosłownie , palę papierosy ale już mnie , gdyby jakiś znajomy człowiek nie palił obok to bym chyba zapomniała że wgl palę xd hehe no ale nie wiem czy to sa normalne obiawy . Dziewczyny , co wy o tym myślicie . Dodam ze teraz mam mokro / wilgotno ale sluz słabo się wydostaje , sprawdzałam papierem i paluszkiem co tam jest z sluz i jest on taki mlecznobiały . Dzisiaj zrobiłąmtest ale na bank się pospieszyłam ( wyszedł negatywny ) . Bardzo bym chciała zeby sie nam w końcu udało bo tylko maluszek nam do szczęścia brakuje :) ale też nie chcę się nastawiac jak w poprzednich miesiącach gdy robiłam test a na drugi dzień przyszła menda ... :) Pozdrawiam i czekam na jakąś odpowiedz dziewczyny :)