Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny,dostalyscie już 500plus?

Polecane posty

Gość gość

Skladalam 18kwietnia wniosek i cisza.Ani decyzji ani przelewu.

Gość gość
Ja składałam 2 kwietnia i dostałam jakoś pod koniec miesiąca. Decyzji jeszcze nie odebrałam.

Gość gość
Ja skladalam 7 kwietnia i tez jeszcze decyzji nie dostalam. Kolezanka kilka dni wczesniej i juz ma decyzje a inna po mnie i juz dostala pieniadze

Gość gość
Ja we wniosku zaznaczylam ze chce pieniadze na osobne konto specjalne z osobna karta ktore zakladaja tylko do celu 500plus. Wiec i tak musze czekac na decyzje z ktora dostane karte

Gość gość
Dostałam na drugie dziecko. Wniosek skladalam 5 kwietnia i ostatniego byl przelew

Gość gość
składałam 8 kwietnia, ale w przedszkolu, stamtąd później pewnie trafiło do urzędu, decyzję już mam, przelewy z wyrównaniem pod koniec maja, Warszawa

Gość gość
składałam 3 kwietnia i pieniędzy nie ma.

Gość gość
złożyłam pod koniec kwietnia i po 3 dniach od złożenia była decyzja i pieniądze na koncie.

Gość gość
Tu autorka.Może dłużej poczekam bo pisałam też na pierwsze.Dziś doczytałam ,ze mają 3m-ce na wydanie decyzji i przelanie kasy.moja znajoma dostała przelew bez decyzji.Druga decyzje po dwóch tyg i zaraz miała kasę.w tym samym urzędzie obie składały co i ja.Ciekawe jestem od czego to zależy.

Gość gość
Może to zależy też od urzędu skarbowego, skoro składałaś na pierwsze dziecko to muszą wszystko sprawdzić. To że składałaś wcześniej nie znaczy, że na miejscu wprowadzane jest to do systemu w tej samej kolejności co przyszło. Musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać.

Gość gość
Ja tez skladalam na pierwsze 1 kwietnia i ani decyzji ani kasy:(

Gość gość
Wiem,ze gdzieniegdzie najpierw wprowadzali wnioski na jedno dziecko potem dopiero te,gdzie jest dwoje lub wiecej dzieci.

Gość gość
Ja składałam 5 kwietnia i dzisiaj dostałam przelew, a decyzji brak. A i składałam też na pierwsze dziecko.

Gość gość
Ja składałam wniosek 1 kwietnia i tydzień temu rano dostałam decyzję a po południu tego samego dnia przelew na konto.Moja kuzynka dostała już 3 tygodnie temu.a moja siostra i koleżanki do dziś nie mają ani decyzji ani pieniędzy.

Gość gość
wniosek składałam 5 kwietnia , decyzja poleconym 21 kwietnia , kasa 22

Gość gość
Ja złożyłam 20kwietnia. O decyzje mam pytać na początku czerwca, nie wcześniej.

Gość gość
ja składałam w połowie kwietnia decyzja ma być końcem maja a kasa końcem czerwca :-o

Gość gość
Ja składałam od razu w pierwszych dniach, decyzja przyszła pocztą po około 2 tygodniach i pieniądze za kwiecień po 20 a za maj wczoraj-10. Jestem pod wrażeniem że tak sprawnie.

Gość gość
Owszem dostałam 1000 zł na dzieci pod koniec kwietnia. Przydały się mi na wczasach, mąż opóźnił przelew. Było za co poszaleć, ale z ograniczeniami, trochę mało... Na szczęście mąż w następnym dniu dosłał

Gość gość
Wniosek składałam 4 kwietnia,pieniądze dostałam 28 kwietnia.