Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będę miała trojaczki!

Polecane posty

Gość gość

Jak to usłyszałam to prawie spadłam z fotela... Będę mamą trojaczków. Nie wiem czy temu podołam

Gość gość
Oczywiście, że podołasz :) A jakie masz wyjście? :P Życzę Ci aby wszystkie dzieci szczęśliwie się urodziły i były zdrowe. Nie chcę Cię straszyć, ale moja znajoma jest w ciąży bliźniaczej i niestety jedno z dzieci obumarło w początkowej fazie ciąży :( Tylko, że ona jest otyła i to mogło mieć jakiś wpływ. I niczego nie wyolbrzymiam żeby nie było, ona ważyła około 130 kg przed ciążą... :o Oby w Twoim przypadku nic takiego nie miało miejsca !! :*

Gość gość
prowo. na przyszłość nie zakładaj jednocześnie tematu o bliźniakach i trojaczkach identycznych. Idiotka :o

Gość gość
Nie ja założyłam temat o bliźniakach - z prostej przyczyny, będą trojaczki :)

Gość gość
A nie siedmioraczki? :o Coraz głupsze te tematy...

Gość gość
Zazdroszcze Ci jak juz beda dorosle! Tyle pociechy :) no ale trzech pierwszych lat to wspolczuje :p i wiem co mowie mam trojaczki w rodzinie

Gość gość
czemu tu wszystko musi być zawsze oznaczone jako prowo ?

Gość gość
Bo minuta po minucie zostały założone dwa tematy "Bliźniaczki" w których autorka stwierdza, że jest w szoku i nie wie czy sobie poradzi oraz ten "Będę miała trojaczki!" w którym jest to samo napisane w jednym krótkim zdaniu. Zbieg okoliczności? Dziwne...

Gość gość
Owszem zbieg okoliczności:) widziałam, że jest temat zatytułowany "bliźnięta" ale nawet w niego nie wchodziłam. A co do tematu, to jestem przerażona jak to będzie. Zwłaszcza obawiam się pierwszych 6 miesięcy...

Gość gość
I w obu autorka żeby podbić temat odpisuje sobie i gratuluje. No i zawsze wie jak to jest bo ma w rodzinie bliźniaki albo trojaczki, do wyboru do koloru. :D Leki nie pomagają co?

Gość gośćmamax4
Jestem mamą czwórkę, obecne 2 latki. 4 chłopców. Gdyby nie pomoc rodziców i teściów, nie dałabym rady. Cały czas jest ciężko. Teraz leżę w szpitalu i jakoś dziwnie tak bez moich mężczyzn. Będzie ciężko, ale dasz rade.Ja przed ciążą 9 lat leczył am bezpłodność. Powodzenia!

Gość gość
gośćmamax4 dziś Jestem mamą czwórkę, obecne 2 latki. 4 chłopców. Gdyby nie pomoc rodziców i teściów, nie dałabym rady. Cały czas jest ciężko. Teraz leżę w szpitalu i jakoś dziwnie tak bez moich mężczyzn. Będzie ciężko, ale dasz rade.Ja przed ciążą 9 lat leczył am bezpłodność. Powodzenia! xxxx Czy ja dobrze rozumiem, że masz czworaczki??? Myślałam, że już nikt mnie nie przebije :) Jeśli tak to wielki SZACUN :)

Gość gość
o kurka... ja chyba bym padła ze strachu czy ciąża przebiegnie prawidłowo, ale potem ile to radości! potrójna radość

Gość gość
Gratulacje!!! Nic tylko się cieszyć z takiej wiadomości. Oby ciąża przebiegała prawidłowo! Trojaczki, to wielka zmiana w życiu. Powinniście przygotować pokój dla maluchów - kolor ścian, łóżeczka, meble. Jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży, to urządziłam nie tylko pokój dla dziecka, ale również zmieniłam meble w salonie. Jak zmiana to na całego. :)

Gość gość
piękną pościel dla swoich maluszków kupisz na http://papillon-shop.pl/ przy trzech sztukach to pewnie już nawet jakś rabat będzie ;)

Gość Gryph
Szkoda, że nie sześcioraczki. Życzę ci, żeby często kopały i żebyś je wydawała na świat przez dwa dni.

Gość gość
współczuję,ładnie zjeb/ałaś sobie życie :O

Gość gość
Moja przyjaciolka ma trojaczki, urodzila w 33 tygdniu, byly malenkie ale zdrowe. Inga, Kaja i Pola :)

Gość gość
ja jestem mama trojaczkow urodzone zdrowe w 37 tc, dwie dziewczynki i chlopiec :) teraz maja 5 lat, najgorszy byl pierwszy rok, potem juz z gorki. planujemy teraz powiekszenie rodziny i boimy sie co bedzie, liczymy na ciaze pojedyncza. :)