Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety to qrwy

BADBOY TO EMOCJE a baby potrzebują emocji

Polecane posty

Gość kobiety to qrwy

choćby nawet tych złych jak badboy pobije wyzwie upokorzy a potem wyją w poduche ale to nie wazne badboy i tak bedzie dla nich cudowny bo dał im wiele emocji normalny porządny facet jest dla kobiet nikim jest nudny i nie da im zadnych emocji zadnych uniesien Lepszy badboy który zeszmaca i bije swoją szmate niż porządny kochający facet szanujący swoją kobietę

Gość gość
Trochę Ci współczuję jeśli do tej pory trafiłeś tylko na borderówki

Gość gość
No to lej autorze kobiety, to będą ci nadstawiały z emocji. Ja też byłem porządny, ale mogę być też badbyem, bo mógłbym bić kobiety i wyzywać od szmat.

Gość gość
Tak na burdelówki qrewki idiotki lecace na doopków badboyów zreszta wszystkie baby sa takie samy badboye i kasa sie liczy dla was tylko

Gość gość
Jak mam rozumieć ty sam uważasz się za ''porzadnego'', tak? Porządny facet nie mówi o kobietach per 'szmaty', więc nawet się nie dziwię, że żadna cię nie chce. sfrustrowany prawiczku.

Gość gość
Kobiety to idiotki bez rozumu i zdolności logicznego myślenia, tylko emocje emocje nimi rządzą

Gość gość
Podpisuję się pod powyższą wypowiedzią - facet, który jest porządnym, miłym, poukładanym i zdrowym psychicznie mężczyzną, nie wyzywa kobiet od ku/rew i szmat. Nie jesteś porządnym inteligentem. Jesteś zwykłą gnidą.