Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Provident

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Chciałabym dowiedzieć się jakie są wasze odczucia z w/w firmą :) Ja niestety jestem kategorycznie na nie dla takich przedstawicieli.

Gość gość
mialam przez 2 lata 2 pozyczki jeden przedstawiciel super, kolejni 3 do d**y, zmieniali sie czesto droga pozyczka, ale plus jest taki ze jak nie masz to zaplciasz 10 zl i masz spokoj, z banku by cie straszyli telefonami i komornikiem

Gość gość
Jedną przedstawicielke w******yłem od tyłu na stojąco więc mam pozytywne odczucia w pamięci :D

Gość gość
Złożyłem wniosek w SmartPozyczka. Odrzucili go pomimo, że nie jestem w żadnej z baz dłużników. Nie wiem dlaczego, ale wiem jedno. Nie polecam tej firmy.

Gość zatroskany13
Ja proponuję byście zobaczyli tę stronę https://pozyczki-online.info/ Znajdziecie tu wszystko na temat firm pożyczkowych. Ich propozycje pożyczek, terminy spłat, kwoty. Wybór jest spory. A Provident też jest opisany i są przedstawione ich oferty i warunki przyznawania pożyczki.

Gość Blanka 76
Provident jest drogi, ale można to spłacać w ratach. Jeżeli potrzebujesz niewielkiej sumy, to być może warto wziąć niewielka chwilówkę w promocji "pierwsza pozyczka za darmo" np. Vivus, Viasms. Pożyczki ratalne można porównać sobie tutaj http://szybkakasa24.pl/pozyczki-ratalne/

Gość gość
nie wspólpracowałam z nimi nigdy, ale kiedyś wzielam chwilowke w wonga. korzystalam z porównywarki sowa finansowa